Eriks fönsterputs söker fönsterputsare!

Eriks fönsterputs söker fönsterputsare!

Arbeta hos oss!

Eriks fönsterputs växer så det knakar och söker nu både ERFARNA och oerfarna fönsterputsare för anställning i Höganäs, Lomma, Varberg och Göteborg.

För att trivas hos Eriks fönsterputs skall du vilja sträva mot ständiga förbättringar, vara serviceinriktad då vi har kunden i fokus, INTE vara höjdrädd då jobbet innebär mycket arbete på stege samt tycka om att jobba ute året om. Det är också krav på B-körkort för manuell växellåda.

Vill du ha ett utomhusarbete och möjlighet till en bra inkomst när du blivit varm i kläderna? Saknar du utbildning, men vet med dig att du passar utmärkt på beskrivningen ovan och kan göra ett väldigt bra jobb? Vi utbildar dig och erbjuder provanställning enligt kollektivavtal.

Företaget har varit verksamt i 22 år och finns i 57 kommuner i södra och västra Sverige. Vi är marknadsledande på fönsterputsning åt privatpersoner och vår vision är att alla har rätt till rena fönster.

Låter det intressant? Skicka din ansökan via mailen nedan redan idag!

Frågor om tjänsten besvaras av Marcus Mathiasson, kontakt via mail.

jobba@eriksfonsterputs.se