En iPhone med Billogram som erbjuder en mer flexibel betalningsmöjlighet för våra kunder

Billogram

Ny faktura, nya möjligheter

Kära Kund,

Vad roligt att du hittat hit! Vi är stolta över att kunna presentera ett nytt samarbete med Billogram där vi tillsammans i vårt förbättringsarbete kommer kunna erbjuda en flexiblare lösning inom våra betalningsmöjligheter för dig som kund. Genom detta samarbete hoppas vi på att kunna tillgodose en rad behov och önskemål – däribland en modernare och enklare betallösning. Syftet är att göra det smidigare för dig att ta emot och betala din faktura hos oss. I samband med bytet till Billogram kommer vi även att byta till ett nytt bankgiro.

Bytet till Billogram sker inom kort och görs helt automatiskt. Via vår nya partner Billogram erbjuds en mer miljövänlig digital faktura, med samma interaktiva funktionalitet som en hemsida.

Fördelar med Billogram

  • Betala vart du än befinner dig, via en rad enkla betalsätt
  • Du kommer nu kunna betala via Swish och Autogiro genom några klick och ditt BankID
  • På fakturan alltid kunna se i realtid om och när fakturan är betald
  • Genom smarta betalfunktioner hjälpa dig att betala till rätt konton med rätt OCR och minska risken för felbetalningar
  • Schemalägga betalningar direkt eller på förfallodagen
  • Minskat klimatavtryck genom att välja en digital faktura
En iPhone med appen Billogram som förenklar och erbjuder ett flertal fördelar för Eriks fönsterputs kunder

Vad behöver jag göra?

Bytet sker helt automatiskt och med minimal påverkan för dig som kund. Om du inte vet med dig att du har din e-postfaktura registrerad hos oss är det fördelaktigt att registrera den genom formuläret ”Uppdatera kontaktuppgifter”.

Om du har pappersfaktura: Du kommer fortsatt få din faktura via brev om du vill, men fakturan skickas även till din registrerade e-postadress. Om du betalar fakturan genom e-postadressen kommer du inte få den via brev och tillsammans minskar vi vårt klimatavtryck.

Om du har e-faktura: Det medgivande för e-faktura du har registrerat hos oss kommer att flyttas över till Billogram automatiskt. I samband med att du ska betala din första e-faktura via Billogram kommer din bank att be dig godkänna det nya bankgirot. 

Om du har e-postfaktura: Din e-postfaktura fortsätter att skickas till dig utan att du behöver göra något, dock kommer den framöver från system@billogram.com. Uppmärksamma att de nya fakturorna också har ändrat bankgiro-nummer som betalningen ska ske till. 

Varför Billogram?

Med Billogram blir det tydligt, tryggt och smidigt att ta emot och betala din faktura. Billogram ser till att den kommer fram i tid, att du som kund förstår vad som ska betalas och slutligen att du kan betala på ett enkelt sätt som passar dig. Genom Billogram kommer vi nu äntligen kunna erbjuda dig att betala via Autogiro och Swish!

Hur aktiverar jag Autogiro?

Autogiro gör det möjligt att fakturabeloppet automatiskt dras från det bankkonto du har uppgett i din ansökan. Via Billogram är det enkelt för dig att aktivera autogiro efter att du fått din första faktura från oss.

Vad blir tydligare?

Med Billograms digitala faktura syns det direkt om fakturan är betald eller inte, vilket minskar risken för felbetalningar, överbetalningar och onödiga påminnelseavgifter. Därtill finns all din fakturahistorik tillgänglig med varje faktura, så att du kan jämföra olika fakturor.

Hur blir det mer miljövänligt?

Ett byte till webbfaktura gör stor skillnad när det kommer till att reducera förbrukning av papper och antalet postala transporter.

Om du inte redan har din mailadress registrerad hos oss kan du enkelt ange den via Mina Sidor eller via formuläret Uppdatera kontaktuppgifter.

Vanliga frågor

Här får du hjälp med de vanligaste frågorna.

Chatta med oss

Läs mer om Billogram

Här får du hjälp med frågor kopplade direkt till Billogram.