Artiklar och nyheter

Välkommen hit

– bli en expert på fönsterputs

Vi på Eriks fönsterputs är stolta över att erbjuda professionella och högkvalitativa tjänster för fönsterputs till våra kunder. Med många års erfarenhet i branschen och en passion för rena och glänsande fönster, är vi dedikerade till att leverera enastående resultat varje gång.

Här på vår nyhets- och artikelsida kan du lära dig mer om vikten av att hålla dina fönster rena och välunderhållna med fönsterputs, få tips och råd om hur du kan hålla dina fönster i toppskick mellan våra besök och ta del av våra senaste erbjudanden och kampanjer. Vi tror på att skapa starka och långvariga relationer med våra kunder, och vi hoppas att du kommer att finna våra artiklar intressanta och informativa.

Så putsar du fönster

Hur putsar man fönster? Behöver man investera i olika verktyg för att putsa fönster? Nej, en skvätt diskmedel i vattnet, rätt teknik och några få redskap räcker. Det behöver inte vara svårt att putsa sina fönster och släppa in solen, utan fula ränder på glaset.

Myter – Sant och falskt

Få saker har så synlig effekt som en fönsterputsning nu när vi vill njuta av vårsolen. Men hur gör man? Metoderna är många och alla har sin åsikt. Här delar ett riktigt proffs med sig av sina kunskaper. Vad funkar bäst – och vad funkar inte alls?

Eriks – Abonnemang

Vill du också ha rena fönster? Med en putsning som bara blir gjord – utan besvär med bokning för varje tillfälle och att behöva ha koll på tider. Så här fungerar det med abonnemang hos Eriks fönsterputs.