Golftävling till förmån för Barncancerfonden

För 3:e året i rad anordnade Eriks fönsterputs som initiativtagare tillsammans med Barncancerfonden Södra, KPMG, Professionell Säkerhet, Cloud Marketing och Woodlands Country Club en golftävling där alla pengar oavkortat gick till Barncancerfonden Södra.

Under de två tidigare åren har vi samlat in drygt 300.000 kronor under tävlingen samt att Eriks fönsterputs under samma period har skänkt 200.000 kronor för ändamålet. I år tisdagen den 19.e september var det så äntligen dags igen.

Förra året samlades 124 000 kronor in och i år landade den totala insamlingen på nästan en kvarts miljon, vilket är ett fantastiskt resultat av att företag tillsammans kan göra skillnad säger Daniel Telford som är initiativtagare till Slag för Hjältar och VD på Eriks Fönsterputs.
Stort tack alla underbara kunder och sponsorer som gjorde detta eventet möjligt!
 
Här kan du läsa pressmeddelandet från mynewsdesk.com

Vill du ha hjälp med fönsterputsningen?