Abonnemang på Eriks fönsterputs

Vår mest populära tjänst är vårt abonnemang på fönsterputs. Här erbjuder vi regelbunden utvändig fönsterputs enligt schema – en smidig lösning! Vid det första besöket tar vi hand om fönsterputsningen på bottenvåningen och samtidigt beräknar vi ditt exakta pris och eventuella tillvalsmöjligheter enligt vår prislista. Det finns ingen bindningstid – bara rena fönster när du behöver det! Beställ fönsterputs redan idag och bli en av våra många nöjda kunder som valt vårt abonnemang på fönsterputs!

Läs gärna artikeln Abonnemang på fönsterputs – så går det till för att lära dig varför vårt abonnemang är rätt för dina fönster!

Frågor om abonnemang

9 resultat

 • Hur gör jag om jag ska flytta men vill ha hjälp med fönsterputsningen i det nya boendet?

  Vänligen kontakta kundservice, vi hjälper er med att stänga ner det befintliga abonnemanget och starta upp ett nytt abonnemang på den nya adressen.

 • Hur ofta debiteras jag för mitt abonnemang?

  Ett par dagar efter utförd fönsterputsning skickas en faktura ut via post eller mail om så önskas. Det är även möjligt att ansluta dig till e-faktura via din internetbank för framtida fakturor.

 • Finns det någon bindnings- eller uppsägningstid?

  Nej, det finns ingen bindnings- eller uppsägningstid.

 • Hur informeras jag om kommande fönsterputsningar?

  Vid en beställning skickas ett bekräftelsemail ut via mail med vilket schema ni tillhör och vilka veckor de kommande putsningarna komma att utföras. Observera att en putsperiod alltid pågår i 14 dagar.

 • Hur snabbt kan jag förvänta mig att fönsterputsningen blir utförd efter beställning?

  Uppskattad tid till utförd fönsterputs efter beställning är 1-6 veckor.

 • Kan jag göra ändringar i mitt abonnemang?

  Vi har en smidig mobilapp och mina sidor som du finner här på vår hemsida. Du kan göra ändringar av ditt fönsterputs abonnemang samt beställa tillvalstjänster vid specifika tillfällen. Några av våra mest populära tillvalstjänster är:

  • Fönsterputs – ovanvåning
  • Fönsterputs – uterum
  • Rengöring av fönsterkarmar

  Det går givetvis också bra att göra dessa förändringar via vår chatt, via e-post kundtjanst@eriksfonsterputs.se eller per telefon 0771-424242.

 • Hur avslutar jag mitt abonnemang?

  Säga upp ditt abonnemang kan du göra när som helst, är det en pågående putsperiod kommer det att bli din sista puts och därefter avslutas det. Du är alltså inte bundet i något fast avtal.

  När du önskar avsluta ditt abonnemang hänvisar vi dig att göra detta via telefon, du når oss lättast direkt mellan klockan 9-18 måndag-fredag.

  Har du inte möjlighet att kontakta oss under dessa tider, går det bra att skicka ett mail och skriva vilken adress det gäller, samt ett telefonnummer vi kan nå er på, så kommer vi att kontakta er, via mail eller telefon.
  När uppsägningen är genomförd skickas en skriftlig bekräftelse via brev alternativt till e- postadress.

  Du kan även läsa mer om abonnemang på Eriks fönsterputs här.

 • Jag beställde ett abonnemang av er men mina fönster har inte blivit putsade än, när kommer ni?

  Det beror lite på när beställningen lades, läggs den i en påbörjad putsperiod, alternativt efter att vi varit i ert område och putsat kan det dröja någon vecka tills vi är hos er första gången.

  Titta gärna på vilket schema ni tillhör, lägg märke till att en putsperiod pågår i 14 dagar.

  Läs mer om hur abonnemang på Eriks fönsterputs fungerar här.

 • Vad kostar det att abonnera på fönsterputs?

  Vi har en prislista på vår hemsida som ni gärna får kika på för att göra en överslagsräkning på ett ca pris, alternativt går det bra att maila in bilder till oss på kundservice, men det är Alltid putsaren som sätter det Faktiska priset.

  Kostnaden för ett abonnemang skiljer sig från hus till hus, priset sätts av putsarna vid första putstillfället och bestäms av hur stora fönsterna är, hur många fönster det finns, på vilken höjd de sitter på, om det finns spröjs eller ej och eventuellt andra tillval.

  Tiden för en fönsterputsning skiljer sig från hus till hus, det beror på hur många fönster det finns och vilka tillval man har. En fönsterputsning tar längre tid om man till exempel har spröjs eller önskar att få sina karmar & bågar rengjorda.

  Hos oss bokar du en fönsterputsning fr. 270 kr per putstillfälle efter skattereduktion.

  Litet

  Ett mindre enplanshus, där fönster kan putsas stående på marken.

  Prisintervall efter rut

  270 – 399 kr

  Större

  Ett lite större hus med övervåning eller fönster i nock, som kan putsas stående på marken och/eller med hjälp av en stege.

  Prisintervall efter rut

  399 – 499 kr

  Stort

  Ett stort hus med övervåning och källare som kan putsas stående på marken och/eller med hjälp av en stege.

  Prisintervall efter rut

  499 – 599 kr

  Störst

  Ett väldigt stort hus med övervåning, källare, uterum och garage som kan putsas stående på marken och/eller med hjälp av en stege.

  Prisintervall efter rut

  599 kr och uppåt

Om du inte har fått svar på dina frågor är du varmt välkommen att kontakta kundservice. Vi hjälper dig med allt från beställning till frågor om din faktura. Om du vill lära dig mer om varför regelbunden fönsterputs är bäst för dina fönster rekommenderar vi vår artikel ”Få tid till annat, boka fönsterputsabonnemang hos oss”.

Visst låter det bra? Då kör vi!