Eriks abonnemang

Abonnemang på fönsterputs – så går det till

Vill du också ha rena fönster? Med en fönsterputsning som bara blir gjord – utan besvär med bokning för varje tillfälle och att behöva ha koll på tider. Så här fungerar det med abonnemang hos Eriks fönsterputs.

Bildtext: Eriks fönsterputs har idag 33 000 abonnenter som regelbundet får sina fönster putsade.

Med ca 60 bilar och över 100 anställda fönsterputsare gäller det att ha koll på logistiken och alla kunders behov och önskemål. Kontakten med Eriks fönsterputs kunder sköter bland annat Monica Segerström på Kundservice via telefon, chatt och mejl.

  • Hur mycket kostar abonnemang på fönsterputs? Det är den allra vanligaste frågan jag får, men det är svårt att säga ett exakt pris innan vi har varit där och tittat. Varje hus är unikt och det finns många olika sorters fönster, säger Monica Segerström.

Bildtext: Monica Segerström svarar på kundernas frågor via telefon, chatt och mejl.

Många villa- och radhusägare har redan upptäckt det bekväma med att abonnera på fönsterputsning. Och många andra har antagligen gått och funderat, men inte bestämt sig för att boka ännu. Det kostar ofta mindre än du tror.

Här får du svaren på hur Eriks abonnemang på utvändig fönsterputs fungerar.

Boka abonnemang

Abonnemang utan bindnings- eller uppsägningstid går att teckna för utvändig fönsterputsning av villor och radhus. Det gör du enklast på vår hemsida  https://eriksfonsterputs.se/

men det går även bra via telefon, chatt eller mejl. 

Vid första fönsterputsningen beräknar vi priset för samtliga fönster på ditt hus, även övervåning och uterum. När vi har kampanj kan du få ett fast pris vid första tillfället om det är bottenvåningen på en normalstor villa i ett område där vi redan putsar.

Fönsterputs pris

Vad kostar fönsterputs? Vår prislista hitta du på hemsidan. https://eriksfonsterputs.se/prislista/ 

Med hjälp av den kan du uppskatta ett cirkapris. Men det är alltid fönsterputsarna som sätter det faktiska priset vid första puts. Det bestäms av hur många fönster det finns, vilken höjd de sitter på, om det finns spröjs eller inte och eventuellt andra tillval.

Kostnaden för ett abonnemang skiljer sig från hus till hus, men en prisindikation beräknat på våra 33 000 abonnenter visar ett genomsnittligt pris på ca 350 kronor per tillfälle efter skattereduktion.

Hur ofta kommer ni?

I abonnemanget ingår fönsterputs var 6:e till 7:e vecka jämnt fördelat över året. Det går enkelt att göra ändringar i sitt abonnemang, såsom att lägga till ett extra putstillfälle eller om du vill avstå en puts vid exempelvis renovering.

Fönsterputsningen sker efter ett schema som styrs av vilket postnummer du har. I schemat ser du när en period för ditt område startar, då kommer du vanligtvis att få putsat inom två veckor från periodstart. Schemat finns på vår hemsida. https://eriksfonsterputs.se/schema/

Vilka fönster putsar ni?

Vi putsar alla fönster som vi kan nå på ditt hus. Bottenvåning, uterum, källare samt övervåning upp till andra planet på en normalvilla. Du kan anpassa din fönsterputsning efter behov och kan även göra tillval såsom uterum eller karmar. Detta gör du enklast via vår app eller genom att kontakta kundservice via våra andra kanaler.

Du kan även beställa invändig fönsterputsning, ett tillval som vi utför i mån av tid och möjlighet.

Kan jag använda rutavdrag?

Ja, om du är berättigad. Fönsterputsning som utförs i bostaden ger rätt till RUT-avdrag.

Som kund behöver du bara uppge ditt personnummer så sköter vi resten. När du får din faktura har vi redan gjort RUT-avdrag.

Vad krävs av mig som kund?

Egentligen ingenting. Förvarna oss gärna om det finns hinder såsom låst grind eller liknande. Sätt dig ner och ta en kopp kaffe så ser vi till att dina fönster blir rena. När vi har putsat dina fönster får du ett sms, mejl eller notis i appen som en bekräftelse på att vi har varit hos dig.

Putsar ni fönster i alla väder?

Ja, nästan. Några gånger om året kan vi behöva ställa in på grund av regn och blåst.

Fler intressanta artiklar och nyheter

Vill du ha hjälp med fönsterputsningen?