Engångsputsning

En engångsputsning är perfekt för dig som behöver putsade fönster exempelvis inför en flytt eller om du bor i en lägenhet med fönster som är svåra att nå utvändigt. Vi erbjuder både in- och utvändig fönsterputsning med erfarna fönsterputsare som är redo att få dina fönster skinande rena. Oavsett om du har ett specifikt behov eller vill ha regelbunden fönsterputsning, så är vi här för att hjälpa dig. Beställ en engångsputsning redan idag för att få dina fönster att stråla!

Frågor om engångsputs

2 resultat

  • Vad kostar fönsterputs?

    Vi har en prislista på vår hemsida för att göra en överslagsräkning på ett ungefärligt pris. Det går även bra att maila in bilder till oss på kundservice, men det är alltid fönsterputsaren som sätter det faktiska priset på plats. Genom att välja abonnemang istället för att boka engångsputsningar sparar du 200 kr per tillfälle.

  • Behöver jag vara hemma när ni kommer?

    Vid en utvändig fönsterputsning behöver du inte vara hemma när vi kommer – så smidigt! Om du däremot önskar boka ”alla sidors-puts”, där vi putsar utvändigt, invändigt och emellan, behöver du vara hemma och öppna upp för oss.

Visst låter det bra? Då kör vi!