Engångsputsning

En engångsputsning är perfekt för dig som behöver putsade fönster exempelvis inför en flytt eller om du bor i en lägenhet med fönster som är svåra att nå utvändigt. Vi erbjuder både in- och utvändig fönsterputsning med erfarna fönsterputsare som är redo att få dina fönster skinande rena. Oavsett om du har ett specifikt behov eller vill ha regelbunden fönsterputsning, så är vi här för att hjälpa dig. Beställ en engångsputsning redan idag för att få dina fönster att stråla!

Frågor om engångsputs

11 resultat

 • Hur funkar en engångsputsning?


  En engångsputsning är perfekt för dig som behöver putsade fönster en gång, exempelvis inför en flytt eller om du helt enkelt bara vill prova på en fönsterputsning och sedan få kostnadsförslag som gäller när du vill få putsat igen.

 • Hur vet jag när ni kommer och putsar?

  Det är ditt postnummer som styr vilka veckor vi putsar i ditt område, klicka här för att se när vi är i ditt område. Vid beställningen får du ett mail med information om vilka veckor fönsterputsningen beräknas utföras. Observera att vi har en putsperiod på 14 dagar.

 • Kan jag boka er tjänst för fönsterputsning av endast vissa specifika fönster istället för hela fastigheten?

  Det går bra att boka specifika fönster. Kontakta kundservice om dina önskemål så lägger vi till detta i din beställning så att fönsterputsningen blir som du tänkt dig.

 • Vad bör jag förbereda eller flytta innan ni kommer för att utföra fönsterputsningen?

  Utemöbler eller liknande behöver flyttas från fönstren så att putsarna kommer åt fönstren ordentligt. Kontakta kundservice om det finns exempelvis larm, husdjur eller en låst grind.

 • Kan ni utföra fönsterputsning på olika våningsplan, inklusive övervåningar och källare?

  Ja, vi utför även fönsterputsning på källarvåningen eller övervåningen om så önskas. Informera kundservice om eventuella tillval.

 • Behöver jag tillhandahålla några verktyg eller material för fönsterputsningen?

  Nej, vi har med oss allt som behövs för att utföra en fönsterputsning i våra bilar.

 • Behöver jag vara hemma när ni kommer och putsar?

  Nej, du behöver inte vara hemma vid besöket då det är en utvändig putsning. Om det exempelvis finns en låst grind, husdjur eller larm så behöver ni informera kundservice om detta.

 • Hur informeras jag om kommande fönsterputsningar?

  Vid en beställning skickas ett bekräftelsemail ut via mail med vilket schema ni tillhör och vilka veckor de kommande putsningarna komma att utföras. Observera att en putsperiod alltid pågår i 14 dagar.

 • Hur snabbt kan jag förvänta mig att fönsterputsningen blir utförd efter beställning?

  Uppskattad tid till utförd fönsterputs efter beställning är 1-6 veckor.

 • Vad kostar fönsterputs?

  Vi har en prislista på vår hemsida för att göra en överslagsräkning på ett ungefärligt pris. Det går även bra att maila in bilder till oss på kundservice, men det är alltid fönsterputsaren som sätter det faktiska priset på plats. Genom att välja abonnemang istället för att boka engångsputsningar sparar du 200 kr per tillfälle.

 • Behöver jag vara hemma när ni kommer?

  Vid en utvändig fönsterputsning behöver du inte vara hemma när vi kommer – så smidigt! Om du däremot önskar boka ”alla sidors-puts”, där vi putsar utvändigt, invändigt och emellan, behöver du vara hemma och öppna upp för oss.

Visst låter det bra? Då kör vi!