Föreningsfokus – En kombination av stöttning och samarbete

Välkommen till vår föreningssida!

Vi på Eriks fönsterputs har under en längre tid arbetat fram ett uppskattat projekt som riktar sig till föreningar runt om i södra Sverige.

Projektet handlar kort om att vi vill stötta föreningar i de kommuner vi är verksamma i och tillsammans med de föreningarna vill vi upprätta ett samarbete som kan skapa goda ekonomiska förutsättningar.

Grundkonceptet innefattar att vi vill kunna erbjuda medlemmar, vänner och bekanta ett kampanjpris på fönsterputsning för 270 kr.
När de bokar via er förening går en del av summan tillbaka till er.

Låter det intressant för just er förening bokar vi gärna in ett möte för att höra mer om er förening samt berätta ytterligare om Eriks Fönsterputs föreningsengagemang.

”Vi har provat att sälja produkter från flera olika aktörer, men det har inte blivit riktigt lika stor förtjänst som med Eriks Fönsterputs. Så för oss har det blivit ett förstahandsval att marknadsföra deras tjänst. Inte bara för att det är en bra produkt, utan för att det är enkelt att hantera för oss som förening och ger bra med pengar till lagkassan! Och man kan informera om deras tjänst flera gånger per år, för de går ju faktiskt att få rena fönster hemma till ett oslagbart pris!”
Linus, Marknadsansvarig Kalmar HC

Vill din förening också vara med i Eriks fönsterputs föreningsprojekt?

Allerum Golfklubb
BTK Rekord
Borstahusens BK
Glumslövs FF
Gymnastik-föreningen Ling
Fortuna FF
Gantofta IF
Halmstad Badminton
Handbolls-
klubben Drott
Höganäs Gymnastikförening
Hylte Halmstad Volley
Mölndal Hockey
Jonstorp Hockey
Kalmar Hockey Club
Landskrona Simsällskap
Landvetter Idrottsällskap
Ängelholms TK
Lobas
Baskettball
Mölndals Handbolls-förening
Rydebäcks IF
Svedala IF
Västra Karups IF
BK Heid
Höganäs Golfklubb

Ängelholms
Fotbolls-förening

Höganäs BK