Få tid till annat, boka abonnemang på fönsterputs hos oss!

Regelbunden fönsterputsning handlar om mer än att få en klar utsikt, det handlar även om att bevara dina fönster i bästa skick på lång sikt. Genom att ha ett fönsterputsabonnemang kan du vara säker på att du får rena fönster året runt utan att behöva avsätta tid från det du vill göra på din fritid. Låt oss berätta varför regelbunden fönsterputsning är bäst för dina fönster och hur vårt abonnemang fungerar i praktiken.

Därför behövs regelbunden fönsterputsning

Dina fönster utsätts för smuts och påfrestande väderförhållanden under året och om smutsen sitter under en längre tid kan det uppstå permanenta fläckar. Nyckeln för att undvika detta stavas – regelbunden fönsterputsning. Genom regelbunden fönsterputsning kan du även maximera ljusinsläppet i ditt hem.

Invändig fönsterputsning är också en viktig del i att hålla dina fönster rena. Behovet kan variera men det är en bra idé att komplettera din utvändiga fönsterputsning med invändig fönsterputsning för att uppnå bästa möjliga resultat för dina fönster. 

Fördelarna med fönsterputsabonnemang

Genom att ha ett abonnemang hos Eriks fönsterputs får du rena fönster utan besvär, så här fungerar det: 

  • Du bokar enkelt vårt abonnemang på fönsterputs här eller genom att kontakta kundservice. Under vårt första besök putsar vi fönstren på bottenvåningen och samtidigt räknar vi fram ditt faktiska pris och de tillval du kan välja baserat på din fastighet och vår prislista.
  • Ett par dagar efter din första fönsterputsning skickar vi ditt pris via e-post. Om du vill ha en uppskattning innan du bokar kan du alltid klicka här alternativt kontakta kundservice. Om du vill använda RUT-avdrag för detta går det självklart bra, mer information om RUT finns här
  • Nu är allt klart och genom att ha abonnemang på fönsterputs kan du njuta av livet utan att behöva tänka på att putsa dina fönster.

Hur ofta får du nyputsade fönster? 

Med ett abonnemang hos Eriks fönsterputs får du rena och fina fönster ungefär var 6:e-7:e vecka. 

Sammanfattningsvis rekommenderar vi regelbunden fönsterputsning för att bevara era fönster i bästa skick och samtidigt säkerställa en klar utsikt. Genom att ha abonnemang hos Eriks fönsterputs får du rena fönster, året runt, utan att du behöver avsätta tid från saker som du vill göra på din fritid. 

Upptäck fler artiklar om fönsterputs

Vill du ha hjälp med fönsterputsningen?