Ny VD på Eriks fönsterputs

Allt har sin tid brukar man säga…

Efter drygt 7 år lämnar jag min post som VD på Eriks fönsterputs i Sverige AB. Min efterträdare är för många av er ett känt ansikte, nämligen Torbjörn Malmqvist, som är en trotjänare på Eriks fönsterputs. De senaste 10 åren har Torbjörn arbetat väldigt nära organisationen i sin roll som operativ chef. Med sin långa erfarenhet av branschen och vår verksamhet kommer Torbjörn bidra med struktur som krävs i expansiva faser.

Torbjörn tar över posten som VD idag, den 1:e februari 2018.

Som huvudägare i Eriks fönsterputs i Sverige AB kommer jag fortfarande vara delaktig i verksamheten, men inte i det dagliga och operativa arbetet.

Jag vill passa på att tacka alla kunder, leverantörer och samarbetspartners för denna tiden och hoppas ni kommer fortsätta att vilja samarbeta med oss i framtiden.

Med vänliga hälsningar
Daniel Telford

Vill du ha hjälp med fönsterputsningen?