Fönsterputsning i virustider

Vi på Eriks fönsterputs bevakar hela tiden vad som händer runt oss gällande coronavirus (Covid-19) och följer de riktlinjer som myndigheterna ger. Jag vill i detta brev förklara lite hur vi jobbar för att verksamheten skall kunna bedrivas så smidigt som möjligt.

  • I nuläget utför vi inte invändig fönsterputs. Denna åtgärd är för både din och vår personals säkerhet. Kunder som har bokat invändig fönsterputs blir kontaktade och kan avboka eller boka om putsningen till ett senare tillfälle. Alternativt utför vi utvändig fönsterputsning vid detta tillfälle.
  • Fönsterputsarna har direktiv att inte komma i omedelbar närhet av dig som kund.
  • Våra fönsterputsare inleder varje arbetsdag i depån med att förse arbetsbilen med vatten, trasor och dylikt. De samlas i nuläget inte i grupp utan bildar ett kösystem. Skulle någon insjukna i coronavirus sätter det inte hela personalen i karantän.
  • Huvudkontoret i Höganäs har fysiskt stängt. Eriks fönsterputs har under många år anpassat verksamheten och ligger digitalt i framkant. Detta arbete bär nu frukt och administrativ personal jobbar på precis som vanligt hemifrån. Kontoret är bemannat med en anställd som förutom ordinarie arbetsuppgifter även har fått i uppgift att mata fiskarna samt skriva ut och posta kollegers utgående brev. Även här ligger fokus på att anställda inte skall bli sjuka samtidigt och därmed även begränsa smittspridning i samhället. Oavsett var vår personal jobbar, så kontaktar du oss som vanligt via chatt, mejl eller telefon.
  • Din fönsterputs kan bli utförd några dagar tidigare eller senare med hänsyn till det schema du har blivit tilldelad. Vi ber om överseende för detta. Åtgärden är för att optimera verksamheten till den personal som är tillgänglig och var de för tillfället befinner sig. Om det ställer till det på något sätt så hör bara av dig till kundservice. Vi gör allt för att lösa ditt ärende.

Tack för att du tog dig tid att ta del av vår information. Vi, precis som alla andra, hoppas våra åtgärder bidrar till att förhindra och fördröja smittspridningen, så att vi kan återgå till det normala livet och de sociala kontakter som både våra anställda och du som kund ska kunna åtnjuta.

Bäst på sikt!
Med vänlig hälsning,
VD, Torbjörn Malmqvist med personal

Vill du ha hjälp med fönsterputsningen?