Årsbrev 2021

Bästa kund!

Mitt namn är Kristoffer Johansson och den 1 oktober i år fick jag den stora äran att ta över som VD för Eriks fönsterputs. Det har hänt mycket sedan starten 1997 och jag är väldigt stolt över att få bygga vidare på den fina grund som lagts och tillsammans med alla kunder och medarbetare fortsätta resan framåt.

Kristoffer Johansson, VD

Vi är enormt tacksamma för det fortsatta förtroendet från alla er som redan varit med oss under många år, men även för er 7000 (!) som valt att bli kunder hos oss under 2020. Vi spenderar alla mer tid i hemmet än någonsin och det är klart att man vill ha rena fönster!

Det är minst sagt ett speciellt år vi har gått igenom. Den rådande pandemin har påverkat oss alla i varierande utsträckning och som företag känner vi ett väldigt stort ansvar mot våra anställda och er kunder. Vi har under året implementerat många nya säkerhetsrutiner för att minimera risk för smittspridning vilket har lett till en del mindre förseningar. Vi har även valt att inte erbjuda invändig fönsterputs under rådande omständigheter och samtidigt som vi ber om ursäkt för detta, så hoppas vi självklart att ni förstår att vi gör detta för allas vår säkerhet.

Som Sveriges största fönsterputsföretag, med över 26 000 kunder, investerar vi hela tiden i att göra det enklare för er som kunder, samtidigt som vi försöker minska vår miljöpåverkan. Nästan 6 000 av er använder sig redan idag av vår mobilapp för information om putstillfällen, tjänster, betalningar, nyheter och ännu fler av er väljer att betala med e-faktura. Här kan vi alla hjälpas åt att minska pappersåtgången och jag hoppas att även ni andra väljer att prova detta under det kommande året.

Min företrädare Torbjörn Malmqvist är numera logistikchef och arbetar framförallt med att minimera körsträckor och utsläpp genom öppning av nya depåer samt optimering av körscheman och fordonsflotta. Vi kommer i år, precis som tidigare år, att klimatkompensera för våra utsläpp men under 2021 tar vi ytterligare ett steg framåt och investerar i mer miljövänliga fordonsalternativ i hela vårt upptagningsområde vilket är jättekul! Mer om detta i vårt nästa kvartalsutskick.

Notera gärna att datumet på ditt putsschema för 2021 är startdatum på perioden och att denna vanligtvis sträcker sig över cirka två veckor. Vi justerar även delar av vår prislista och förändringen vid årsskiftet skiljer sig beroende på vilken typ av hus du har och vilka tillval du gör. Du hittar alltid uppdaterad information om priser och putsscheman på vår hemsida.

Tack än en gång för att ni är med oss på den här resan. Vi uppskattar verkligen att ha en personlig relation med er alla och om ni har förslag på saker vi kan göra bättre så tveka inte att höra av er.

Jag önskar er alla ett gott slut på 2020 och en bra start på det nya året!

Varma hälsningar,

Kristoffer Johansson

Vill du ha hjälp med fönsterputsningen?