Glad sommar!


Ny depå i Sjöbo!

Vi har återigen öppnat en ny depå – nu i Sjöbo! Detta för att komma ännu närmare våra kunder och på så vis minska våra utsläpp. 🍃

Även denna depån är utrustad med laddstationer och vi fortsätter resan mot att byta ut nuvarande dieselbilar mot mer miljövänligare elhybrider.

Mina sidor – nu även via hemsidan! 📱 🖥️

Vi har tidigare informerat om vår app ”Eriks fönsterputs”. Appen går att ladda ner både till iPhone och Android.


Nu finns även ”Mina sidor” via hemsidan! Där kan du smidigt lägga till tillval och göra ändringar i ditt putsschema. Du loggar in på din kundbild med hjälp av BankID.

I vår app kan du även se dina fakturor, ditt putsschema och vilken vecka nästa putsning utförs i ditt område – testa du också! Ladda ner appen till din iPhone här eller till din Android här!

Sant och falskt – såhär gör proffset!

Få saker har så synlig effekt som en fönsterputsning nu när vi kan njuta av sommarsolen. Men hur gör man? Metoderna är många och alla har sin åsikt. Här delar ett riktigt proffs med sig av sina kunskaper. Vad fungerar bäst – och vad fungerar inte alls? Klicka här för att veta mer!

Stort grattis till Takteam!

Vi vill uppmärksamma Takteams fantastiska prestation – de skrev sin första kundorder 2015 och nu prisas grundarna Anton och Billy till Årets unga företagare i Kalmar – Stort grattis!

Rekommendera oss gärna!

Lämna gärna en kommentar och ett betyg på hur du upplever oss på Eriks. Klicka här!


Vill du ha hjälp med fönsterputsningen?