Årsbrev 2022

​​Tack för ditt förtroende!

Det har varit ett händelserikt år på Eriks fönsterputs och vi är så tacksamma för att du är med oss på vår resa framåt. Som Sveriges ledande fönsterputsföretag investerar vi hela tiden i att göra det enklare för dig som kund samtidigt som vi försöker minimera vår miljöpåverkan. 15% av vår bilflotta är nu eldriven och vi kommer även i år att klimatkompensera för våra utsläpp.

Som en del i vår strävan att minska körsträckor och verka lokalt har vi under 2021 öppnat nya depåer i Ängelholm och Sjöbo – och inom kort även  i Halmstad! För att minska vår miljöpåverkan ytterligare uppmanar vi återigen till att skaffa e-faktura, läs mer här om hur enkelt du kan ansluta dig. Vi har även vid årskiftet justerat vår prislista – priserna gällande år 2022 finner du här. Ditt pris ser du smidigt via vår app eller mina sidor.

2022 fyller Eriks fönsterputs 25 år och i samband med detta vill vi givetvis fira detta tillsammans mer er:

  • Sänkta priser på uterum och ovanvåningar. 
  • Nu erbjuder vi även invändig fönsterputsning i hela vårt upptagningsområde som komplement till ditt abonnemang.
  • Vårt systerbolag Takteam erbjuder en kostnadsfri inspektion och 20% rabatt på takrengöring och takmålning för Eriks fönsterputs kunder, läs mer här.
Kristoffer Johansson, VD

Passa på att lägga in dina tillval redan nu och boka enkelt via mina sidor eller vår app. Vi uppskattar verkligen att ha en personlig relation med våra kunder och om du har förslag på saker som vi kan göra bättre så tveka inte att höra av dig.  Jag vill även passa på att önska dig ett gott slut på 2021 och en bra start på det nya året!

Vill du ha hjälp med fönsterputsningen?