Kommer snart, nya betalningsmöjligheter!

Vi är glada över att presentera vår nya samarbetspartner inom betallösningar. I arbetet kring en förbättrad kundresa har vi lyssnat på våra kunders önskemål och kommer bland annat kunna erbjuda betalning via autogiro och swish. Förändringen kommer senare under våren och mer information kommer skickas ut till alla kunder under April.

Pressmeddelande 2022-02-25,

Eriks fönsterputs är Sveriges största leverantör av utvändig fönsterputs i abonnemangsform till privatkunder. Ett tillväxtföretag med stora ambitioner för fortsatt expansion och där man lägger mycket energi på den digitala utvecklingen och smidigheten för kunderna. Som ytterligare ett led i detta arbete väljer de nu Billograms plattform för betalning och fakturering.

Eriks fönsterputs grundades 1997 och har idag omkring 100 anställda med huvudkontor i Höganäs. Deras drygt 30 000 kunder bor framförallt i Skåne, Halland och Västra Götaland men företaget är även verksamt i de västra delarna av Småland och i Blekinge. Företaget har tidigare bland annat utmärkt sig genom utnämningarna ”Årets Företagare” och ”Årets Gasellföretag”.

Inom bolaget har man på senare år lagt särskilt fokus på att göra en djupgående analys av kundresan, med avsikten att det ska resultera i ett antal förbättringar som gynnar kunderna. Åsa Keller är styrelseordförande för Eriks Fönsterputs, hon berättar:

– Genom det förbättringsarbete som vi nu gör kommer vi att kunna erbjuda en flexiblare lösning utöver den tjänst vi i grunden tillhandahåller, det vill säga fönsterputs. På så sätt kan vi tillgodose en rad andra behov, önskemål och krav bland våra kunder – däribland en modernare och enklare betallösning. Hur vi kommunicerar med våra kunder är dessutom något vi lägger stort fokus på, då även detta är en viktig del i hur vi möter dem på kundresan.

För Eriks fönsterputs var det alltså inte bara en fråga om att hitta en ny lösning för betalningar, utan snarare ett partnerskap med en leverantör som kunde hjälpa dem inom de områden som har stor betydelse för kunden, men som inte är deras egen kärnverksamhet. Åsa, igen:

– I urvalsprocessen har det varit viktigt att hitta en ny samarbetspartner som, ur ett bredare perspektiv, verkligen har en förståelse för vad vi behöver. Det vi söker är ju inte bara en betallösning – det är även en kanal för kommunikation med våra kunder. Samtidigt har den lösning vi väljer inverkan på både kundtjänst och vår försäljning och vi behöver därför ett partnerskap med en leverantör som förstår den bredden.

På Billogram ser man nu på det nya samarbetet med stor tillförsikt. Jonathan Vinberg är Customer Success Manager på Billogram och ser stor potential i Eriks fönsterputs som ny samarbetspartner:

– Eriks fönsterputs verkar inom en för oss ny bransch men är utan tvekan en idealkund; en digitalt fokuserad verksamhet vars affärsmodell är abonnemangsbaserad och med ett stort flöde av återkommande betalningar. Här kommer Billograms plattform verkligen till sin rätt. Alltifrån möjligheten att enkelt ansluta kunder till mer lojaliserande betalsätt, till att använda fakturan som en kommunikationskanal för kundinformation och merförsäljning. Den digitala mognad vi ser i Eriks fönsterputs borgar för ett partnerskap som vi båda vinner på.

För ytterligare information om samarbetet, vänligen kontakta:

Åsa Keller
Styrelseordförande Eriks fönsterputs
Tel: 0706-735450
Email: asa.keller@eriksfonsterputs.se

Billogram har sedan starten 2011 förnyat en föråldrad faktureringsprocess genom att erbjuda en intelligent digital plattform för faktura och betalningar. Genom interaktivitet och automation effektiviserar vi kundhanteringen för företag med återkommande betalningar och förbättrar kundupplevelsen för deras kunder. Resultatet blir en betalning som alla tjänar på.

Bäst på sikt!

Vill du ha hjälp med fönsterputsningen?