Släpp in hösten

Nu är det dags!

Nu välkomnar vi hösten och dess underbara färger in i hemmet. Unna dig extra fina fönsterkarmar eller en fönsterputsning av din ovanvåning! Du bokar dina tillval för ditt utvändiga abonnemang smidigt via vår app eller mina sidor!

Vi ser också ett stort intresse av att få putsat fönsterna både in- och utvändigt nu inför höst & vinter. Tänk på att vara ute i god tid om du önskar få hjälp med invändig fönsterputs.

Kontakta kundservice så hjälper vi dig att boka, du når oss smidigast via e-post eller per telefon!

Nya depåer

Vi fortsätter vårt arbete med att komma närmre er kunder och kan nu erbjuda fönsterputsning även i Blekinge och Kalmar-regionen! Med anledning av detta har vi även skapat fler lokala arbetstillfällen vilket verkligen glädjer oss.

Vi vill även påminna om möjligheten till att betygsätta vårt senaste besök. I bekräftelsen som skickas ut efter utförd putsning hittar du länken. Du är självklart också välkommen att recensera oss på Google.

E-faktura

För att minska miljöpåverkan uppmanar vi återigen till att skaffa e-faktura. Ansökan gör du smidigt via din internetbank. Det tar inte många minuter och behöver du hjälp är du välkommen att kontakta oss.

Trevlig höst

Önskar vi på Eriks fönsterputs

Vill du ha hjälp med fönsterputsningen?