Årsbrev 2023

 

Tack för ditt förtroende!

Vi på Eriks fönsterputs är väldigt tacksamma att just du ger oss fortsatt förtroende. Vårt fokus kommer alltid vara på dig som kund och hur vi på bästa sätt kan utveckla och säkerställa att du är nöjd med de tjänster vi levererar.

Nytt för i år är att du enkelt kan lämna ett omdöme via det meddelande som skickas efter utförd puts. Om du mot förmodan inte är nöjd så hör vi självklart av oss omgående och går igenom nödvändiga åtgärder med dig.  

Precis som under tidigare år fortsätter vi vår strävan att minska körsträckor och, samtidigt som vi växer, fortsätta verka lokalt. Under 2022 har vi därför öppnat nya depåer i Halmstad, Fjärås, Svedala, Växjö och Karlskrona. Med detta har vi skapat många nya arbetstillfällen, vilket vi är extra glada för!  

Vi får ofta frågor från er om det går att boka invändig fönsterputs och självklart är detta möjligt. Boka gör du smidigt via vår hemsida.

Jag vill passa på att önska dig ett gott slut på 2022 och en bra start på det nya året!

Hälsningar,

Kristoffer Johansson

Kristoffer Johansson, VD

Vill du ha hjälp med fönsterputsningen?