Så sköter Eriks fönsterputs dina fönster när kylan biter

Under vinterns kyliga månader, står vi på Eriks fönsterputs redo att se till att dina fönster skiner trots snö och frost. Vårt team av erfarna fönsterputsare är utrustade och förberedda för att hantera de utmaningar som den svenska vintern kan medföra. Låt oss berätta hur vi anpassar våra tjänster för att ge dig kristallklara fönster, även när graderna kryper under noll.

Anpassade metoder för fönsterputs under vintern

På Eriks fönsterputs förstår vi att fönsterputs under vintern kräver speciella metoder. Vi använder rengöringslösningar som är anpassade för låga temperaturer, med tillsats av frostskyddsmedel som förhindrar att vattnet fryser på fönstren. Detta säkerställer att vi kan utföra vårt arbete effektivt och utan skada på dina fönster.

Säkerhetskontroll innan fönsterputsningen

Först och främst är det viktigt att fönsterputsarna kontrollerar underlaget för att säkerställa att de inte halkar. Det är extra viktigt att vara uppmärksam, speciellt trädäck då det kan bli väldigt halt utan att det syns speciellt tydligt.
Innan fönsterputsningen påbörjas  ser våra fönsterputsare till att snö avlägsnas från fönstret och ser till att varje fönster är klart för putsning utan risk för skador.
Tidigt på morgonen har du kanske någon gång lagt märke till att det finns kondens på dina fönster på utsidan. Detta är inget  konstigt utan det  kan uppstå på grund av värmen från insidan av huset i kombination med den kyliga utsidan och försvinner av sig själv efter en stund.

Eriks fönsterputs: Putsade fönster året runt 

På Eriks fönsterputs erbjuder vi ett flexibelt abonnemang där du själv väljer hur ofta du vill få putsat och vilken typ av fönsterputsning du önskar.  Vårt rullande schema ser till att dina fönster förblir rena och fina, även under vinterns utmanande förhållanden. Och kom ihåg, det finns ingen bindningstid hos oss – bara rena fönster!​​​​​​​​ Klicka här för att boka fönsterputs!

Med dessa tips och Eriks fönsterputs vid din sida, kan du vara säker på att dina fönster kommer att vara skinande rena även under de kallaste månaderna. Glöm inte att kontakta oss för professionell hjälp med din fönsterputsning!klar utsikt åt våra kunder, men alla dagar är unika. Det som däremot alltid är detsamma, är att vi gör det vi är bäst på – att putsa fönster.

Upptäck fler artiklar om fönsterputs

Vill du ha hjälp med fönsterputsningen?