Årsbrev 2024

 

Tack för ditt förtroende!

Det är med stor glädje vi kan titta i backspegeln och se att även 2023 blev ett bra år. Trots stora utmaningar har vi lyckats, inte bara bibehålla, utan utöka vår kundkrets och därmed kunnat anställa personal.

För att minska klimatpåverkan och samtidigt bli mer lokala, har vi etablerat ännu fler depåer. Nu utgår vår personal även från Landskrona, Uddevalla och Jönköping.

Historiskt har Eriks koncept varit att erbjuda utvändig fönsterputs på abonnemang, vilket innebär att vi putsar enligt fastställt schema och till ett överenskommet pris. Majoriteten av våra kunder väljer just denna tjänst, eftersom ”allt sköter sig själv”. Du skräddarsyr efter eget behov – exempelvis bottenvåning varje gång, övervåning varannan och uterummet under den varma säsongen. 

Det blir mer och mer vanligt att även lägga till en invändig fönsterputs ett par gånger om året. Intresset har ökat mycket de senaste åren och vi rekommenderar därför att du bokar in din invändiga fönsterputsning i god tid. Boka gör du smidigt i detta formulär.  

Under 2024 fortsätter vi att etablera nya depåer. Vi kommer också att lansera en uppdaterad version av mobilappen/mina sidor. Här kan du redan nu se dina fakturor, kommande fönsterputstillfälle samt boka tillval till ditt grundabonnemang. 

Eriks fönsterputs tackar för det gångna året och önskar ett Gott Nytt 2024.

Hälsningar,

Kristoffer Johansson

Kristoffer Johansson, VD

Vill du ha hjälp med fönsterputsningen?