Återkommande tjejdag med fortsatt fokus på jämställdhet

Den 14 juni samlades alla kvinnor på företaget för att gemensamt diskutera jämställdhet. Inkludering, framtida förbättringar och önskemål för ökad trivsel på jobbet var några av de frågeställningar som diskuterades.

Under dagen hade vi samtal kring orsakerna till varför män och kvinnor väljer olika yrken vilket ledde till både intressanta och lärorika diskussioner och vi hade en väldigt trevlig dag tillsammans. Ett av våra framtida mål är att öka antalet anställda kvinnor ytterligare och därför är denna årliga dag av stor vikt eftersom tjejerna bidrar med många fantastiska idéer som driver oss framåt i arbetet. Efter dagens slut uttryckte deltagarna att de uppskattar att vi samlas varje år för att prata om dessa viktiga frågor i grupp som kanske inte annars lyfts, vilket är ett gott betyg på en lyckad dag.

Under förra årets tjejdag diskuterade vi strategier för att få fler kvinnor till vårt företag, vilket har bidragit till att vi idag ökat ytterligare antalet kvinnor på Eriks fönsterputs och det är vi otroligt stolta över. Redan nu planeras fler dagar för samtliga anställda på Eriks fönsterputs med ämnet arbetsmiljö och vi ser framemot fler givande samtal och att få umgås alla tillsammans i en annan miljö än ute på fältet.

Vi är så stolta över alla medarbetare på Eriks fönsterputs – tillsammans är vi ett grymt team och varje person utför en fantastisk arbetsinsats.

Vill du ha hjälp med fönsterputsningen?