Fönsterputs i Alingsås

Trött på randiga fönster? Beställ fönsterputsning i Alingsås! Välj vårt abonnemang för löpande utvändig fönsterputs ett par gånger om året eller boka enstaka tillfällen. 

Våra fönsterputsare i Alingsås hjälper dig året runt. Klicka nedan för att beställa fönsterputsning i Alingsås och se exakt vilka tider våra fönsterputsare är i just ditt område.

Alingsås ligger i västra Sverige och är känt för sin fina natur samt mat och shoppingmöjligheter. Många turister besöker gärna Säveån-leden årligen för vandring och cykling som är ett perfekt utflyktmål.

Beställ fönsterputsning i Alingsås

Allt är bra och mycket smidigt

5 av 5 stjärnor

De utförde sitt arbete bra Jag får putsat fönsterna 4 ggr/ år precis som jag önskar MVH Lena Borgström

5 av 5 stjärnor

Enkelt och smidigt. Märkte knappt av att dom var här, men fint blev det!

5 av 5 stjärnor

Mkt nöjd med utförandet, fönsterputsarna o bemötandet på kundservice. Tack!

5 av 5 stjärnor

Vi köpte fönsterputsning utvändigt och det blev bra.

4 av 5 stjärnor

Jag är 110% nöjd med fönster putsningen! MEN hade varit tacksam om det gick att få en förvarning 1-2 dagar innan, så man slapp få hjärtsnörpa av en duns mot fönstret på övervåningen. Tidigare fick man rut-informationen innan putsningen och var då förvarnad.

5 av 5 stjärnor

Trevliga killar och väl utfört arbete.

4 av 5 stjärnor

Snabbt och smidigt! Hjhhhhhhhhhhhhhhhhhh

5 av 5 stjärnor

Så nöjd Rent och fint Supernöjd med hela arrangemanget, med appen där allt finns som ex information om när ni skall komma, fakturor o sov

5 av 5 stjärnor

Hej vi är nöjda med fönsterputsningen. Men aluminiumbeklädnaden på karmarna rengjordes ej. Vi vet inte om man måste göra ett tillägg för att få dem rengjorda. Annars är vi nöjda med putsningen av glaset.

4 av 5 stjärnor