Fönsterputs i Bjuv

Trött på randiga fönster? Beställ fönsterputsning i Bjuv! Välj vårt abonnemang för löpande utvändig fönsterputs ett par gånger om året eller boka enstaka tillfällen. 

Våra fönsterputsare i Bjuv hjälper dig året runt. Klicka nedan för att beställa fönsterputsning i Bjuv och se exakt vilka tider våra fönsterputsare är i just ditt område.

Bjuv är en liten kommun som ligger i Skåne. Här finns det gott om fina grönområden och härlig natur. Rögle damm och Skäldervikens naturrestervat är två utflyktsmål turister väljer att besöka.

Beställ fönsterputsning i Bjuv

Proffsigt och snabbt. Skönt med rena fönster.

5 av 5 stjärnor

Utför ett bra jobb trevlig och bemötande personal har haft lite svårt att först beställningarna över nätet men är både positiv och mycket nöjd med det jobb jag har fått utfört

5 av 5 stjärnor

Kanon🥰👍 Positiva,glada killar dem jag har träffat👍👍

5 av 5 stjärnor

Dom vi har träffat, har varit trevliga. Välgjort arbete

5 av 5 stjärnor

Smidigt med abonnemang på fönsterputs.

4 av 5 stjärnor

Bra, levererade vad de sa. Hyfsat dyrt om man ska ha med uterum

4 av 5 stjärnor

Bra bemött och överlag följt mina önskemål mål

4 av 5 stjärnor

Hade ett annat fönsterputsbolag som togs över av Eriks fönsterputs, har inte haft någon direkt kontakt med dem.

4 av 5 stjärnor

* Det lilla som vi har varit i kontakt med företaget, samt företaget med oss, har vi upplevt det positivt. Bra kontakt, tacksamt med bekräftelser när företaget har varit på plats och fönsterputsat. * Egentligen inga större förväntningar, vi hade förväntningarna att dem utförde de arbetsgifter som de säger sig utföra gott, och vi har inga klagomål än idag. * Sammanfattningsvis är vi nöjda med Eriks Fönsterputs och den tjänst/prenumeration vi har valt hos företaget.

4 av 5 stjärnor

Snabba, effektiva med ett bra resultat. Kundtjänst har bra och snabb service och ett trevligt bemötande

4 av 5 stjärnor