Fönsterputs i Bromölla

Trött på randiga fönster? Beställ fönsterputsning i Bromölla! Välj vårt abonnemang för löpande utvändig fönsterputs ett par gånger om året eller boka enstaka tillfällen. 

Våra fönsterputsare i Bromölla hjälper dig året runt. Klicka nedan för att beställa fönsterputsning i Bromölla och se exakt vilka tider våra fönsterputsare är i just ditt område.

Bromölla kommun ligger i Skåne mellan Kristianstad och Karlshamn och är känt för sin vackra natur. Ett populärt besöksmål för turister är till exempel Ivösjön som är den största sjön i Skåne och även Gualövs naturreservat med sin mångfald av fåglar.

Beställ fönsterputsning i Bromölla

När det uppstår fel i bokning, försenad leverans på över 2 veckor reducerade företaget priset. Inga problem att få kompensation= jag är kvar som kund. Gott bemötande från kundservice och utförande putsare har gjort ett bra jobb.

5 av 5 stjärnor

Jag träffade aldrig någon personligen. Alla fönster var väl putsade 🤗

4 av 5 stjärnor

Jag tycker det fungerar bra😀skulle vilja ha sms dagen innan som kommer.

5 av 5 stjärnor

Det blir alltid fint när de är här. Jag brukar inte kontakta företaget, så jag har ingen åsikt om bemötande. De putsar alla fönster i bort hus. Även uterummet. Varannan gång tar de också insidan av uterummet. Då smsar de dagen innan så jag kan plocka ner krukor från fönsterkarmen. Det är bra! Eriks är en smidig tjänst. De är nogranna och otroligt snabba. Det skulle tagit mig en halv dag för att göra det som de gör på 7 minuter...

5 av 5 stjärnor

Vänligt och trevligt. Bra utfört arbete.

5 av 5 stjärnor

Glada och trevliga. Snabba och punktliga. Proffsiga

4 av 5 stjärnor

Trevlig personal. Fönsterna blev verkligen rena och höll sig klara länge.

5 av 5 stjärnor

Jag är supernöjd med Eriks fönsterputs. Klara, rena fina fönster och mycket trevliga putsare. Kan rekommendera detta företaget.

5 av 5 stjärnor

Väldigt effektiva och lätta att ha och göra mer. Alltid nöjdhet utförandet.

5 av 5 stjärnor

Oftast digitalt passar mig utmärkt. Ja Enkelt, bra och prisvärt👍

5 av 5 stjärnor