Fönsterputs i Emmaboda

Trött på randiga fönster? Beställ fönsterputsning i Emmaboda! Välj vårt abonnemang för löpande utvändig fönsterputs ett par gånger om året eller boka enstaka tillfällen. 

Våra fönsterputsare i Emmaboda hjälper dig året runt. Klicka nedan för att beställa fönsterputsning i Emmaboda och se exakt vilka tider våra fönsterputsare är i just ditt område.

Emmaboda är en trevlig kommun i Kronobergs län. Staden är mest känd för dess vackra natur med skogsområden och sjöar vilket uppskattas mycket av friluftsentusiaster. Emmaboda har ett rikt kulturliv och det finns många charmiga små byar, mysiga kaféer och restauranger.

Beställ fönsterputsning i Emmaboda

Mycket nöjd! Snabba och effektiva.

4 av 5 stjärnor

1 jun av
Tyvärr har jag inte varit på plats när de putsade fönstren senast men hittills har jag alltid varit mycket nöjd med deras arbete! Otroligt duktiga killar och tjejer! Har då varit kund i många år!

5 av 5 stjärnor

30 mar av
Vänligt bemötande. Gjorde jobbet - utvändig rengöring av fönstren i mitt hem - snabbt och bra.

5 av 5 stjärnor

8 feb av
Snabba och mycket trevliga. Motsvarar mina förväntningar.

5 av 5 stjärnor

13 dec av
helt ok..duktiga arbetare..dom kommer o putsar fönstren o de e jättebra..

5 av 5 stjärnor

31 okt av
Så långt har allt blivit riktigt bra.

5 av 5 stjärnor

29 sep av
Fantastiskt bemötande av kundtjänst om man behöver hjälp! Och såklart helt fantastiska fina och renputsade fönster! Guld värt!

5 av 5 stjärnor

25 aug av
Mycket bra! Har haft företaget innan,så jag tycker det är bra! Tycker det är mycket bra o trevliga killar o snabba, bra jobbat! Tvättning av 8 fönster utsidor! Var sjätte vecka! Tack🤗Ulla

4 av 5 stjärnor

26 jul av
Rätt smidig hantering när allt kan göras digitalt. Men senaste gången fick vi inte info om när putsningen skulle utföras vilket inte riktigt uppskattades.

4 av 5 stjärnor

16 jun av
Dom är mycket duktiga och gör vad de ska, mycket nöjda alltid när de varit här och super att de skickar ut sms när de varit här så man vet 👍

5 av 5 stjärnor

9 mar av