Fönsterputs i Hässleholm

Trött på randiga fönster? Beställ fönsterputsning i Hässleholm! Välj vårt abonnemang för löpande utvändig fönsterputs ett par gånger om året eller boka enstaka tillfällen. 

Våra fönsterputsare i Hässleholm hjälper dig året runt. Klicka nedan för att beställa fönsterputsning i Hässleholm och se exakt vilka tider våra fönsterputsare är i just ditt område.

Hässleholm kommun ligger i norra Skåne som är känd för sin vackra natur. En av de mest populära platserna att besöka är Blomsterlandet som är en av de största butikerna i skandinavien och hit kommer många turister varje år.

Det som lockar är det fantastiska utbudet av trädgårdsprodukter men även de inspirarande utställningarna som ger trädsgårdsentusiasterna ideér för att skapa en vacker trädgård. 

Beställ fönsterputsning i Hässleholm

Rent och snyggt, snabba. Kan rekommendera dem

4 av 5 stjärnor

Väldigt nöjda med ert arbete. Enkelt att hoppa över de gånger man vill.

5 av 5 stjärnor

Snabbt o proffsigt Jag har däremot inte fått feedback på vad ev kommande pris blir

4 av 5 stjärnor

Bra att de sköter sig utan bokning av tider. Bra utförd putsning!

5 av 5 stjärnor

Mycket snabbt och alltid perfekt

5 av 5 stjärnor

De kom ett par veckor senare än sagt och jag fick veta att de varit här först efteråt. Hade varit skönt att säga till barnen innan. Över lag väl putsat. Lite smått kvar på några rutor på baksidan som gjorde att jag undrade om de hade varit där. Det hade runnit lite smuts från fönstertvättandet ner på de vita fönsterkarmarna. Helt naturligt men hade absolut varit ännu nöjdare om. Ögon tagit en trasa runt när det ändå var blött.

4 av 5 stjärnor

Jag är jätte nöjd bra jobbat ni är bäst ☺️

5 av 5 stjärnor

Glömde fyra fönster på altanen..Eller så putsas dom bara varannan gång för dom är under tak..

5 av 5 stjärnor

Bra jobb ,trevligt och diskret bemötande.

5 av 5 stjärnor

Jag har ju redan svarat på deras egna utvärdering. Jag har också haft mycket kontakt med dem om saker jag tidigare varit missnöjd med. Gårdagens fönsterputsning är jag dock nöjd med. Men jag vill inte lägga tid på utvärdering efter varje putstillfälle och definitivt inte flera utvärderingar.

4 av 5 stjärnor