Fönsterputs i Helsingborg

Trött på randiga fönster? Beställ fönsterputsning i Helsingborg! Välj vårt abonnemang för löpande utvändig fönsterputs ett par gånger om året eller boka enstaka tillfällen. 

Våra fönsterputsare i Helsingborg hjälper dig året runt. Klicka nedan för att beställa fönsterputsning i Helsingborg och se exakt vilka tider våra fönsterputsare är i just ditt område.

Helsingborg är en vacker stad belägen i södra Sverige och är känd för sin historiska charm och närheten till Danmark. Staden erbjuder en rad spännande sevärdheter och aktiviteter för besökare att utforska.

Beställ fönsterputsning i Helsingborg

Trevliga killar. Än så länge ser det bra ut. Har inte synat så noga. Bra. Utvändig fönstertvätt

4 av 5 stjärnor

7 maj av
Jättenöjd med det utförda arbetet av putsningen av mina fönster. Det enda som jag tycker är negativt är att man bara får veta att putsningen sker nästkommande dag. Önskvärt att man i alla fall får förmiddagen eller eftermiddagen.

4 av 5 stjärnor

30 mar av
Proffsig fönsterputsare men priserna har blivit för höga jämfört med Fönsterputs bolaget.

4 av 5 stjärnor

1 mar av
Trevliga killar med ett leende på läpparna mina svärföräldrar var och hälsade på å de blev väldigt imponerad. Så när de flyttar kanske ni har en kund till. Tack för gott bemötande och hälsa killarna som putsa att det blev jättebra.

5 av 5 stjärnor

12 jan av
Noggrann och trevligt bemötande

5 av 5 stjärnor

21 nov av
Rimligt pris för en väl utförd tjänst.

5 av 5 stjärnor

29 sep av
Jag var inte hemma men fönstren va rena å fina👍🏼

4 av 5 stjärnor

27 aug av
Skönt med rena och fina fönster regelbundet

5 av 5 stjärnor

26 apr av
Hej! Mestadels nöjd med fin putsning. Dock är tre fönster på ovanvåningen helt glömda, och inte putsade alls. Mvh, Britta

4 av 5 stjärnor

23 feb av
Jag har bara använt Eriks Fönsterputs en gång.

5 av 5 stjärnor

3 jan av