Fönsterputs i Herrljunga

Trött på randiga fönster? Beställ fönsterputsning i Herrljunga! Välj vårt abonnemang för löpande utvändig fönsterputs ett par gånger om året eller boka enstaka tillfällen. 

Våra fönsterputsare i Herrljunga hjälper dig året runt. Klicka nedan för att beställa fönsterputsning i Herrljunga och se exakt vilka tider våra fönsterputsare är i just ditt område.

Herrljunga kommun är en kommun som ligger i Västra Götalands län. Kommunen är en plats att besöka om man uppskattar en lugnare miljö för promenader och utflykter i den fina naturen. För den som är intresserad av kultur och historia rekommenderas ett besök på Herrljunga Hembygdspar som är ett friluftsmuseum. 

Beställ fönsterputsning i Herrljunga

Fönstren blir fina men de kommer inte när jag har bestämt skulle ha vecka 33 det blev vecka 35

4 av 5 stjärnor

Väldigt smidigt med bra resultat

4 av 5 stjärnor

Alltid trevliga killar...och fina fönster

5 av 5 stjärnor

Hej Jag är nöjd med putsningen och trevlig personal 😄

5 av 5 stjärnor

Snabbt o effektivt bra pris , bra bemötande

5 av 5 stjärnor

Bra . Svarade snabbt. Bra att man kan avboka . Våra fönster är små och lättputsade så vi kan sköta dem själv med.

4 av 5 stjärnor

Allt har fungerat bra. Vi har utvändig putsning på nedre botten.

5 av 5 stjärnor

Två unga trevliga killar hoppar ur bilen, hämtar varsin stege och hinkar och ett par minuter senare är mina fönster skinande rena! Vilken lyx detta är!

5 av 5 stjärnor

Blivit mkt trevligt bemött, så även min stora hund :-) Jag hade höga förväntningar då jag läst mycket gott om dom på bl a FB. Förväntningarna levde upp till att jag läst. Jag har köpt utvändigt fönsterputsning och båda ggr har jag varit mkt nöjd. Speciellt då dom även tar fönsterbläcken.

5 av 5 stjärnor

Korrekt o professionellt Rena fönster och det blev det Utvändig putsning av 12 fönster. Putsningen tar bara några minuter. Väldigt snabbt och effektiv.

5 av 5 stjärnor