Fönsterputs i Höganäs

Trött på randiga fönster? Beställ fönsterputsning i Höganäs! Välj vårt abonnemang för löpande utvändig fönsterputs ett par gånger om året eller boka enstaka tillfällen.

Våra fönsterputsare i Höganäs hjälper dig året runt. Klicka nedan för att beställa fönsterputsning i Höganäs och se exakt vilka tider våra fönsterputsare är i just ditt område.

Höganäs kommun ligger i nordvästra Skåne och det var här Eriks fönsterputs resa började år 1997 och huvudkontoret ligger än idag kvar i trevliga och turistvänliga Höganäs.

Beställ fönsterputsning i Höganäs

Professionella och trevligt bemötande.

5 av 5 stjärnor

7 maj av
Tycker det hade varit bra o veta en ca-tid dom kommer. Typ ett sms när dom är på väg. Blir lika rädd varje gång dom bara dyker upp i ett fönster, även om man vet dag. Annars jättenöjd! Dom är flexibla om man glömt lägga till nåt tillval och alltid trevliga!

4 av 5 stjärnor

31 mar av
Trevligt, fokus på fönstren. Otroligt snabbt och rent.

5 av 5 stjärnor

1 mar av
Gör ett mycket bra arbete.Trevligt mottagande.

5 av 5 stjärnor

12 jan av
Positiv och mycket trevlig ung man Hugo, seriös i sitt uppdrag. Vi hade en god kommunikation angående hans uppdrag och utförandet. Är hel nöjd! 😄 Putsade mina fönster in- mellan- utvändigt !

5 av 5 stjärnor

22 nov av
Glada vänliga killar som gjorde ett bra jobb.

5 av 5 stjärnor

30 sep av
Rena rutor snabbt och lätt! Bra med mejl en dag i förväg o h ett när det är klart.

4 av 5 stjärnor

26 aug av
Gediget och snabbt utfört vid utförandet, allt gott till personalen på plats! Något rörigt med det administrativa och alldeles för många putstillfällen i abonnemanget att hålla reda på och boka av. Prisvärt!

4 av 5 stjärnor

26 apr av
Bra bemötande väl utfört jobb.

5 av 5 stjärnor

24 feb av
Snabbt och effektivt arbete mycket nöjd. Välkomna åter

5 av 5 stjärnor

5 jan av