Fönsterputs i Jönköping

Trött på randiga fönster? Beställ fönsterputsning i Jönköping! Välj vårt abonnemang för löpande utvändig fönsterputs ett par gånger om året eller boka enstaka tillfällen. 

Våra fönsterputsare i Jönköping hjälper dig året runt. Klicka nedan för att beställa fönsterputsning i Jönköping och se exakt vilka tider våra fönsterputsare är i just ditt område.

Jönköping är en stad som ligger i Småland. Staden är mest känd för dess vackra naturplatser och är en populär destination för turister. Miljön består av flera sjöar, och massor med skog och berg. Många väljer att utforska naturen till fots men det är även populärt ta sig runt i staden på cykel. I staden finns det flera sevärdheter så som Tändsticksmuseet, Husqvarna Museum och Rosenlunds rosarium.

Beställ fönsterputsning i Jönköping

Toppen men appen fungerar inte och inte heller kundtjänst. Svårt att veta hur man ska sköta prenumerationen utan kontakt.

5 av 5 stjärnor

23 maj av
Trevligt bemötande. Motsvarade "nästan" mina förväntningar. Lite smuts kvar i något hörn men i övrigt mycket bra. Utvändigt samt källare.

4 av 5 stjärnor

16 mar av
Proffsigt utfört arbete som vanligt, snabbt och smidigt. Jättebra Feedback!

5 av 5 stjärnor

31 jan av
trevliga grabbars, i tid, rena fönster.

5 av 5 stjärnor

7 dec av
Smidigt, snabbt o utan spå i trädgården efter att de tvättat rent alla fönster, toppen!

5 av 5 stjärnor

24 okt av
Smidigt med appen där man lätt kan göra ändringar i kommande besök. Alltid fina fönster efter dom varit här!

5 av 5 stjärnor

25 sep av
Vi var inte hemma vid det senaste tillfället. Allt ok efter vår besiktning. Företagets personal har alltid uppträtt korrekt. De utför arbetet bra o snabbt och vi får meddelande om ankomst i tid och vi får besked när arbetet är klart. Vi som bor här är inga ungtuppar så vi är glada att få utnyttja denna tjänst och vi är som sagt mycket nöjda.

5 av 5 stjärnor

20 aug av
Trevliga killar och tjejer som kommer. Gör ett bra arbete.

5 av 5 stjärnor

14 jul av
Bra putsning från en gammal fönsterputsare 👍👍

4 av 5 stjärnor

10 jun av
Väldigt väl bemött av både bokare och putsare och de utför ett bra jobb.

5 av 5 stjärnor

2 mar av