Fönsterputs i Karlshamn

Trött på randiga fönster? Beställ fönsterputsning i Karlshamn! Välj vårt abonnemang för löpande utvändig fönsterputs ett par gånger om året eller boka enstaka tillfällen. 

Våra fönsterputsare i Karlshamn hjälper dig året runt. Klicka nedan för att beställa fönsterputsning i Karlshamn och se exakt vilka tider våra fönsterputsare är i just ditt område.

Karlshamn är en kommun som ligger i Blekinge län och är mest känt för sin vackra skärgård och hamn. Ericsbergsslott , Möllegårdens skolmuseum och Konstmuseum Martinssonska gården är några sevärdheter och det finns gott naturupplevelser i staden som lockar många besökare såsom fiske, cykling och vackra naturreservat.

Beställ fönsterputsning i Karlshamn

Vänligt, klart och tydligt! Bra information. Bra utfört arbete. Fönsterputs enligt schema.

5 av 5 stjärnor

Trevligt med fina fönster! Ser fram emot nästa besök!

5 av 5 stjärnor

Proffsigt. Putsade alla fönster till full belåtenhet

4 av 5 stjärnor

Ser dem inte och det går fort att putsa

4 av 5 stjärnor

Bra utfört arbete nöjd med det. Det vi är mindre nöjda är att man ändrat i veckorna. Tycker man skulle informerat om detta innan. Annars nöjda .

5 av 5 stjärnor

Man råkade ha sönder hållare till utetermometer. Vi påpekade detta och företaget svarade snabbt och kompenserade oss direkt. Snyggt jobbat.

4 av 5 stjärnor

Bra tjänst. Saknade SMS om vilken dag de skulle komma förbi. SMS om att de varit på plats behöver bara gå till min e-post (knut.fahlen@ekan.com) och mitt telefonnummer (0734-424771). INTE till andra. Tacksam om ni kan justera…eller informera om jag ska göra nån ändring??? /Knut

4 av 5 stjärnor

Putsning in och utvändigt Mycket trevliga pågar som gjorde ett bra jobb

5 av 5 stjärnor

Fönsterputs bra trots att jag var på läkarbesök

5 av 5 stjärnor

Trevlig personal och professionellt utfört arbete.

4 av 5 stjärnor