Fönsterputs i Kävlinge

Trött på randiga fönster? Beställ fönsterputsning i Kävlinge! Välj vårt abonnemang för löpande utvändig fönsterputs ett par gånger om året eller boka enstaka tillfällen. 

Våra fönsterputsare i Kävlinge hjälper dig året runt. Klicka nedan för att beställa fönsterputsning i Kävlinge och se exakt vilka tider våra fönsterputsare är i just ditt område.

Kävlinges kommun är en plats med vackra trädgårdar och sjöar som är värda ett besök. Barsebäckshamn och Löddeåns dalgång är exempel på fina naturreservat som lockar många turister. För den som är intresserad av kommunens historia rekommenderas ett besök på Kävlinge museum.

Beställ fönsterputsning i Kävlinge

Alltid vänligt bemötande och trevliga proffsiga killar som kommer och putsar mina fönster !

5 av 5 stjärnor

Rena rutor och fina fönsterbleck!

4 av 5 stjärnor

Dom är skickliga snabba och trevliga

5 av 5 stjärnor

Det enda jag kom att tänka på är att de ringde mig precis innan de skulle in i huset för att få koden. Om jag inte hade svarat hur hade de då gjort? Vi visste ju ingen tid för besöket endast dag eller har jag missat det.

5 av 5 stjärnor

De har utfört fönsterputsningen på ett utmärkt sätt.

5 av 5 stjärnor

ALLT är PERFEKT. !!!! GOD JUL mvh Anita

5 av 5 stjärnor

Trevliga killar o fina fönster

5 av 5 stjärnor

Gick snabbt och resultatet jättebra

4 av 5 stjärnor

Bra. Skulle vara bra om man fick reda på vilken v och dag de kommer

5 av 5 stjärnor

Jag är riktigt nöjd med Eriks fönsterputs, de kommer på utsatt vecka och gör ett utomordentligt arbete. Jag har valt tjänsten fönsterputs utomhus med tillval spröjsar och fönsterbleck.

4 av 5 stjärnor