Fönsterputs i Kristianstad

Trött på randiga fönster? Beställ fönsterputsning i Kristianstad! Välj vårt abonnemang för löpande utvändig fönsterputs ett par gånger om året eller boka enstaka tillfällen. 

Våra fönsterputsare i Kristianstad hjälper dig året runt. Klicka nedan för att beställa fönsterputsning i Kristianstad och se exakt vilka tider våra fönsterputsare är i just ditt område.

Kristianstad är en pittoresk stad belägen i Skåne, södra Sverige, och är känd för sin rika historia och mångsidiga utbud av aktiviteter. Staden erbjuder något för alla, oavsett om man är intresserad av kultur, utbildning eller avkoppling.

Beställ fönsterputsning i Kristianstad

Professionella och snabba. Inget att anmärka.

4 av 5 stjärnor

Jag hade beställt fönsterputs före Advent och man kom igår 22 nov, alldeles perfekt.

4 av 5 stjärnor

Inget krångel bara fix! Rena fönster men vill bara ha hjälp 1ggr i kvartalet

5 av 5 stjärnor

Mycket blanka o fina fönster. Snabba

5 av 5 stjärnor

Mycket bra service och bemötande

5 av 5 stjärnor

Snart o bra och kunnig personal

5 av 5 stjärnor

Trevligt bemötande. Bra service och resultat

5 av 5 stjärnor

En man gjorde ett mkt snabbt och bra jobb 👌

4 av 5 stjärnor

En smidig tjänst som fungerar utmärkt. Trevlig personal och ett bra bemötande både av putsar och på kontoret. Att slippa tänka på när det är dags att putsa fönstren och veta att det kommer någon när det är dags utan att jag behöver ta tag i det är väldigt bra!

5 av 5 stjärnor

Jag är nöjd med killarnas putsning. Inte nöjd med kundtjänst information då jag ringde dem. Vi har balkong på övervåningen, undrade om killarna ville komma in i huset för att putsa där. Men kundtjänst sa att de har allt med sig, stegar mm och behöver inte komma in. Vi har en rädd hund som skäller och är ängslig, därför undrade jag. Ville undvikit detta!! Således skällde hunden och killarna kom in i huset. Tur att vi var hemma( kundtjänst sa att vi inte behövde vara det) Tycker ni ska prata ihop er vilka rutiner ni har! Tack

4 av 5 stjärnor