Fönsterputs i Mark

Trött på randiga fönster? Beställ fönsterputsning i Mark! Välj vårt abonnemang för löpande utvändig fönsterputs ett par gånger om året eller boka enstaka tillfällen. 

Våra fönsterputsare i Mark hjälper dig året runt. Klicka nedan för att beställa fönsterputsning i Mark och se exakt vilka tider våra fönsterputsare är i just ditt område.

Mark ligger i södra delen av Västergötland. Kommunen är känt för sin rika natur och det finns många trevliga utflyktsmål som passar de som gillar naturen. Det finns gott om vandringsleder naturreservat och utsiktsplatser. Många turister lockas av möjligheten att utforska den fantastiska naturen antingen på cykel eller på hästryggen.

Beställ fönsterputsning i Mark

Jag tycker väldigt bra om Eriks Fönsterputs för du behöver inte alltid vara hemma när dom kommer. Anlitat dom 2 ggr nu och är väldigt nöjd. Har ett abonnemang där dom skall komma 4 ggr om året, vilket passar mig.

4 av 5 stjärnor

12 jul av
Jag var inte hemma när fönsterputsningen utfördes men när jag kom hem upptäckte jag hur rena och klara de var. Jättenöjd med arbetet. Ulf Magnusson

4 av 5 stjärnor

24 maj av
Det är enkelt och det går snabbt att få fönstren putsade av Eriks Fönsterputs.

4 av 5 stjärnor

4 apr av
Killarna är duktiga det enda jag har att ventilera är att ni kommer inte de veckor som är schemalagda och då jag inte alltid är hemma går hunden lös på tomten. Jag lovar inte att hon släpper in eller ut er så snälla kom de veckor som är bestämt från början🤗 Tack på förhand Christel

4 av 5 stjärnor

10 mar av
Snabbt, effektivt o rent samt pragmatiska killar.

5 av 5 stjärnor

24 jan av
Snabbt och fina fönster, trevliga killar. Jättebra!!

5 av 5 stjärnor

1 dec av
Jag gillar att det går snabbt, det blir rent.

5 av 5 stjärnor

12 okt av
Bra bemötande och kunnande. Tidplanen hölls över förväntan.Bra bemötande och kunnande. Tidplanen hölls över förväntan.Bra bemötande och kunnande. Tidplanen hölls över förväntan..Bra bemötande och kunnande. Tidplanen hölls över förväntan.

4 av 5 stjärnor

2 sep av
Rena fina rutor utan att jag knappt märkte att de varit här👍🏻

5 av 5 stjärnor

7 maj av
Jag blev helt nöjd. Mycket trevlig ung man . Bra att man kunde ändra abonnemanget.

5 av 5 stjärnor

4 mar av