Fönsterputs i Olofström

Trött på randiga fönster? Beställ fönsterputsning i Olofström! Välj vårt abonnemang för löpande utvändig fönsterputs ett par gånger om året eller boka enstaka tillfällen. 

Våra fönsterputsare i Olofström hjälper dig året runt. Klicka nedan för att beställa fönsterputsning i Olofström och se exakt vilka tider våra fönsterputsare är i just ditt område.

Olofström är en trevlig liten stad som ligger i Blekinge län i Sverige. Staden är omgiven av vacker natur och det finns gott om möjligheter till ett aktivit friluftsliv. Det finns många sjöar som är perfekt för både bad och fiske. Många turister väljer att utforska naturen genom att paddla över öppet vatten.

Beställ fönsterputsning i Olofström

Trevliga och snabba. Tvätt av villafönster.

5 av 5 stjärnor

22 mar av
Skönt att få rena fina fönsterrutor

4 av 5 stjärnor

10 feb av
Snabbt och bra utfört arbete, trevlig personal.

4 av 5 stjärnor

19 dec av
Helt ok. Bara en fundering: det vore fint om spröjsarna torkades av men det kanske inte ingår?

4 av 5 stjärnor

9 nov av
Mitt bemötande av företaget blev bra. Jag har endast haft två "putsningar" men jag skulle gärna fått ett "sms" före putsningen och inte efteråt "nu har vi varit o putsat". Vid detta tillfälle var vi bortresta. Putsningen blev så bra som jag förväntat mig. Jag beställde fönsterputsning utsidan av fönstren och det blev bra.

4 av 5 stjärnor

15 sep av
Alltid snabba, effektiva och noggranna. Trevlig personal som sköter sitt jobb .

5 av 5 stjärnor

13 jun av
snabbt och effektivt. det blev rent

5 av 5 stjärnor

5 apr av
Jag blev väldigt trevligt bemött när jag ringde och bokade.

5 av 5 stjärnor

13 feb av
De kommer när de lovar och lämnar fönstren skinande rena. Vinkar alltid glatt till barnen också, om de råkar vara hemma. Service med ett leende!

5 av 5 stjärnor

16 dec av
Det har varit bra men undrar bara om ni ej kan ta fönster pga att det är en bred häck framför ni har väl stegar? Annars bra.

4 av 5 stjärnor

4 nov av