Fönsterputs i Olofström

Trött på randiga fönster? Beställ fönsterputsning i Olofström! Välj vårt abonnemang för löpande utvändig fönsterputs ett par gånger om året eller boka enstaka tillfällen. 

Våra fönsterputsare i Olofström hjälper dig året runt. Klicka nedan för att beställa fönsterputsning i Olofström och se exakt vilka tider våra fönsterputsare är i just ditt område.

Olofström är en trevlig liten stad som ligger i Blekinge län i Sverige. Staden är omgiven av vacker natur och det finns gott om möjligheter till ett aktivit friluftsliv. Det finns många sjöar som är perfekt för både bad och fiske. Många tursister väljer att utforska naturen genom att paddla över öppet vatten.

Beställ fönsterputsning i Olofström

Mitt bemötande av företaget blev bra. Jag har endast haft två "putsningar" men jag skulle gärna fått ett "sms" före putsningen och inte efteråt "nu har vi varit o putsat". Vid detta tillfälle var vi bortresta. Putsningen blev så bra som jag förväntat mig. Jag beställde fönsterputsning utsidan av fönstren och det blev bra.

4 av 5 stjärnor

Alltid snabba, effektiva och noggranna. Trevlig personal som sköter sitt jobb .

5 av 5 stjärnor

snabbt och effektivt. det blev rent

5 av 5 stjärnor

Jag blev väldigt trevligt bemött när jag ringde och bokade.

5 av 5 stjärnor

De kommer när de lovar och lämnar fönstren skinande rena. Vinkar alltid glatt till barnen också, om de råkar vara hemma. Service med ett leende!

5 av 5 stjärnor

Det har varit bra men undrar bara om ni ej kan ta fönster pga att det är en bred häck framför ni har väl stegar? Annars bra.

4 av 5 stjärnor

Efter den reklam jag sett så verkade det vara ett företag som tar hand om kunden, det visade sig vara exakt så! Uppfyllde mina förväntningar till fullo :)

4 av 5 stjärnor

Jag blev ganska nöjd men vissa fönster hade lite prickar kvar.

4 av 5 stjärnor

Snabbt, effektivt och rena fönster!

5 av 5 stjärnor

De har varit hos mig vid två tillfällen och är nöjd

4 av 5 stjärnor