Fönsterputs i Östra Göinge

Trött på randiga fönster? Beställ fönsterputsning i Östra Göinge! Välj vårt abonnemang för löpande utvändig fönsterputs ett par gånger om året eller boka enstaka tillfällen.

Våra fönsterputsare i Östra Göinge hjälper dig året runt. Klicka nedan för att beställa fönsterputsning i Klippan och se exakt vilka tider våra fönsterputsare är i just ditt område.

Östra Göinge ligger i nordöstra Skåne och här kan man njuta av fin natur med skogar, torp och sjöar för avkopplande promenader eller fiske för de som gillar det. Östra Göinge har flera kulturhistoriska sevärdheter att besöka och under sommarmånaderna arrangeras en del evenemang. 

Beställ fönsterputsning i Östra Göinge

Alltid nöjd med Eriks fönsterputs. Skönt att få det gjort snabbt och regelbundet. Lätt att få kontakt med företaget om man behöver ändra på något.

4 av 5 stjärnor

Snabba och vänliga! Effektiva och noggranna.

4 av 5 stjärnor

Killen som skulle putsa hade inte fått aktiverat att ta fönster på övervåningen, det fixade han dock ändå. Flexibelt och vänligt. Blev fint och rent.

5 av 5 stjärnor

Fina rena fönster. Smidigt och enkelt.

5 av 5 stjärnor

Mycket vänligt bemötande. Bra jobb, men måste jag svara på detta varje gång jag får fönstren putsade? Jag får ju en fråga direkt efter putsning om vad jag tyckte. Det räcker.

4 av 5 stjärnor

Vänligt och omtänksamt bemötande där dom knackar på vid varje tillfälle och kollar så allt är ok inför fönsterputsning. Snabba och noggranna.

5 av 5 stjärnor

Jag blir bemött bra och företaget gör ett bra arbete. Jag arbetar väldigt mycket och har svårt att hinna med mitt hem. Att slippa tänka på fönsterputsning underlättar mitt liv.

4 av 5 stjärnor

Har ej träffat fönsterputsarna så jag kan ej bedöma personerna!

4 av 5 stjärnor

Bra bemötande, skicklig personal ochcrena rutor

5 av 5 stjärnor

Mycket snabb service. Bra jobb

5 av 5 stjärnor