Fönsterputs i Östra Göinge

Trött på randiga fönster? Beställ fönsterputsning i Östra Göinge! Välj vårt abonnemang för löpande utvändig fönsterputs ett par gånger om året eller boka enstaka tillfällen.

Våra fönsterputsare i Östra Göinge hjälper dig året runt. Klicka nedan för att beställa fönsterputsning i Klippan och se exakt vilka tider våra fönsterputsare är i just ditt område.

Östra Göinge ligger i nordöstra Skåne och här kan man njuta av fin natur med skogar, torp och sjöar för avkopplande promenader eller fiske för de som gillar det. Östra Göinge har flera kulturhistoriska sevärdheter att besöka och under sommarmånaderna arrangeras en del evenemang. 

Beställ fönsterputsning i Östra Göinge

Mkt trevlig och duktig kille som putsade fönstren skinande rena!

5 av 5 stjärnor

27 mar av
Jag är så nöjd med att få mina fönster tvättande ser fram mot nästa gång

5 av 5 stjärnor

19 feb av
Arbetet var bra gjort så jag är nöjd

5 av 5 stjärnor

23 dec av
Alltid nöjd med Eriks fönsterputs. Skönt att få det gjort snabbt och regelbundet. Lätt att få kontakt med företaget om man behöver ändra på något.

4 av 5 stjärnor

14 nov av
Snabba och vänliga! Effektiva och noggranna.

4 av 5 stjärnor

20 sep av
Killen som skulle putsa hade inte fått aktiverat att ta fönster på övervåningen, det fixade han dock ändå. Flexibelt och vänligt. Blev fint och rent.

5 av 5 stjärnor

17 jun av
Fina rena fönster. Smidigt och enkelt.

5 av 5 stjärnor

12 apr av
Mycket vänligt bemötande. Bra jobb, men måste jag svara på detta varje gång jag får fönstren putsade? Jag får ju en fråga direkt efter putsning om vad jag tyckte. Det räcker.

4 av 5 stjärnor

16 feb av
Vänligt och omtänksamt bemötande där dom knackar på vid varje tillfälle och kollar så allt är ok inför fönsterputsning. Snabba och noggranna.

5 av 5 stjärnor

19 dec av
Jag blir bemött bra och företaget gör ett bra arbete. Jag arbetar väldigt mycket och har svårt att hinna med mitt hem. Att slippa tänka på fönsterputsning underlättar mitt liv.

4 av 5 stjärnor

9 nov av