Fönsterputs i Perstorp

Trött på randiga fönster? Beställ fönsterputsning i Perstorp! Välj vårt abonnemang för löpande utvändig fönsterputs ett par gånger om året eller boka enstaka tillfällen. 

Våra fönsterputsare i Perstorp hjälper dig året runt. Klicka nedan för att beställa fönsterputsning i Perstorp och se exakt vilka tider våra fönsterputsare är i just ditt område.

Perstorp är en kommun som ligger i Skåne som är känt för sin kemiska industri och tidigare tillverkning av ättika. Perstorp är ett bra besöksmål för de som gillar en aktiv fritid då det finns möjlighet till att fiska, spela golf och bada.

Beställ fönsterputsning i Perstorp

Det har fungerat bra, aldrig haft skäl att klaga. Har i år beslutat skära ner antalet tillfällen från ca var 7-8 vecka till en gång i kvartalet beroende på vad jag klarar ekonomiskt.

4 av 5 stjärnor

Fönsterputsen gick oerhört fort men resultatet blev bra.

4 av 5 stjärnor

Det fungerar väldigt bra och det blir rent och fint. Det jag saknar är information dagen innan, så jag kan plocka undan t ex krukor. Så det underlättar för den som utför jobbet.

4 av 5 stjärnor

Väl bemöt. Fungerar bra. Fönsterputs alla sidor dvs. 4 sidor. Av 41 fönster är alla utom ett superbra!

4 av 5 stjärnor

Mkt punktliga o trevliga killar!

5 av 5 stjärnor

Alltid rena fönster utvändigt. Hälsar trevligt om vi ser varandra tar 10 minuter att få gjort jobbet

4 av 5 stjärnor

fantastiskt service - det går väldigt fort och det blir bra.

5 av 5 stjärnor

Otroligt nöjd och fönstren blir fantastiskt rena och håller sig rena länge. Jag har abonnemang på utvändig tvätt och på ett inglasat uterum.

5 av 5 stjärnor

Blev bra bemött är nöjd fönster puts

4 av 5 stjärnor

Allt verkar så smidigt. Har inte ändrat på min bokning än men ska snart höra lite tillval. Så får vi se hur det fungerar.

5 av 5 stjärnor