Fönsterputs i Ronneby

Trött på randiga fönster? Beställ fönsterputsning i Ronneby! Välj vårt abonnemang för löpande utvändig fönsterputs ett par gånger om året eller boka enstaka tillfällen. 

Våra fönsterputsare i Ronneby hjälper dig året runt. Klicka nedan för att beställa fönsterputsning i Ronneby och se exakt vilka tider våra fönsterputsare är i just ditt område.

Ronneby är belägen i Blekinge och är känt för Ronneby Brunnspark som erbjuder fina blomsterarrangemang och flera aktiviteter, utställningar och konserter. Ronneby Kulturcentrum och trädgården Susanne Demåne är exempel på sevärdheter som finns att besöka i kommunen.

Beställ fönsterputsning i Ronneby

Uppfyller fönsterputsavtalet till stor belåtenhet!

5 av 5 stjärnor

19 apr av
Saknede1 på Nordsiden - ellers ok. Mvh

4 av 5 stjärnor

23 mar av
beställde endast utvändig puts och allt motsvarade förväntingarn,har efter provputs nu abonnemang

5 av 5 stjärnor

13 feb av
Är otroligt tacksam. Slipper klättra på stegar. Och resultatet blir väl godkänt. God Jul

4 av 5 stjärnor

20 dec av
Mycket nöjd med både bemötande och utförd fönsterputs!!!

5 av 5 stjärnor

9 nov av
Väl bemött när man har kontakt med kontoret.Lite frustrerande med personalbyten vid putsning trots att man blev lovad att. samma personal alltid skulle komma. Annars nöjd.

4 av 5 stjärnor

18 sep av
Gör sitt jobb. Snabba att åtgärda om något blivit fel. Trevligt bemötande.

4 av 5 stjärnor

15 jun av
Bra utfört arbete. Men det blev missuppfattning, när jag frågade om de kunde även putsa inomhus. Den ene sa ej, den andre ja. Jag röjde då i fönsterkarmarna. Sen såg jag inte dem. Deras bil var borta! Ringde till er, då kunde de inte ta inomhus. Bra med bättre kommunikation. Annars nöjd.

4 av 5 stjärnor

6 apr av
Prisvärt att få fönstren putsade regelbundet. Ibland går det lite för snabbt så jag behöver eftertorka fönstren. Ibland är det inte rent ända ut i hörnen. Min förväntning är att fönstren ska bli rena på utsidan. Eftersom jag bor nära havet blir de smutsiga ganska snabbt igen. Jag köper tjänsten utvändig puts med höjdtillägg.

4 av 5 stjärnor

14 feb av
Mycket trevligt svar vid mejlkontakt, och snabbt svar.

4 av 5 stjärnor

17 dec av