Fönsterputs i Simrishamn

Trött på randiga fönster? Beställ fönsterputsning i Simrishamn! Välj vårt abonnemang för löpande utvändig fönsterputs ett par gånger om året eller boka enstaka tillfällen. 

Våra fönsterputsare i Simrishamn hjälper dig året runt. Klicka nedan för att beställa fönsterputsning i Simrishamn och se exakt vilka tider våra fönsterputsare är i just ditt område.

Simrishamn är en kommun som ligger i Skåne. Kommunen är känt för sin natur, kulturhistoriska sevärdheter och utomhusaktiviteter. Här kan turister njuta av en fantastiska vandringsleder eller Österlens museum för att lära sig mer om historien. Simrishamn är också känt för sina många restauranger som serverar färsk fisk och skaldjur.

Beställ fönsterputsning i Simrishamn

Att vakna kl.8 på morgonen, titta ut och fönstren är skinande rena, underbart. Hade kanske velat bli förvarnad dagen innan, men det är helt okej och jag är jättenöjd. Har abonnemang på uteputs, funkar perfekt.

5 av 5 stjärnor

2 jul av
Är väldigt nöjd med fönsterputsarna.

5 av 5 stjärnor

9 maj av
Passar tid Vinkar o ser glad ut - ger förtroende Snabbt Perfekt Diskret Tryggt Bra app

5 av 5 stjärnor

1 mar av
Alla som putsat hos oss har gjort ett bra jobb. Vi möter dem aldrig personligen med än att vi vinkar till varandra.

4 av 5 stjärnor

25 jan av
Allt blev jättefint. Sååå skönt att någon med så proffsiga killar skötte om något som jag tycker är så tråkigt. Blankt o snyggt jobbat. Fortsättning följer dvs fortsatt puttsning av mina fönster

5 av 5 stjärnor

14 jan av
All kommunikation har skett via datorn och fungerat utmärkt och enkelt. Allt fungerade o jag är nöjd med resultatet. Enkelt

5 av 5 stjärnor

24 nov av
Inga kostigheter allt fungerar som det ska😀👍

4 av 5 stjärnor

2 okt av
Jättenöjd, alltid rena fönster o snabbt svar när man vill komma i kontakt.

5 av 5 stjärnor

24 aug av
Har haft Eriks fönsterputs på besök vid två tillfällen. Första gången var jag på jobbet och kom hem till skinande rena fönster. Andra gången kom de in för att ta krångliga fönster vid balkong och trappa. De var snälla nog att ta insidan på ett fönster vi aldrig når att göra rent! Guldstjärna för det och guldstjärna för toppenbemötande och väl utfört arbete.

5 av 5 stjärnor

28 apr av
Nöjd. Snabbt och effektivt rena fönster. Mycket nöjd

5 av 5 stjärnor

24 feb av