Fönsterputs i Simrishamn

Trött på randiga fönster? Beställ fönsterputsning i Simrishamn! Välj vårt abonnemang för löpande utvändig fönsterputs ett par gånger om året eller boka enstaka tillfällen. 

Våra fönsterputsare i Simrishamn hjälper dig året runt. Klicka nedan för att beställa fönsterputsning i Simrishamn och se exakt vilka tider våra fönsterputsare är i just ditt område.

Simrishamn är en kommun som ligger i Skåne. Kommunen är känt för sin natur, kulturhistoriska sevärdheter och utomhusaktiviteter. Här kan turister njuta av en fantastiska vandringsleder eller Österlens museum för att lära sig mer om historien. Simrishamn är också känt för sina många restauranger som serverar färsk fisk och skaldjur.

Beställ fönsterputsning i Simrishamn

Alla som putsat hos oss har gjort ett bra jobb. Vi möter dem aldrig personligen med än att vi vinkar till varandra.

4 av 5 stjärnor

Allt blev jättefint. Sååå skönt att någon med så proffsiga killar skötte om något som jag tycker är så tråkigt. Blankt o snyggt jobbat. Fortsättning följer dvs fortsatt puttsning av mina fönster

5 av 5 stjärnor

All kommunikation har skett via datorn och fungerat utmärkt och enkelt. Allt fungerade o jag är nöjd med resultatet. Enkelt

5 av 5 stjärnor

Inga kostigheter allt fungerar som det ska😀👍

4 av 5 stjärnor

Jättenöjd, alltid rena fönster o snabbt svar när man vill komma i kontakt.

5 av 5 stjärnor

Har haft Eriks fönsterputs på besök vid två tillfällen. Första gången var jag på jobbet och kom hem till skinande rena fönster. Andra gången kom de in för att ta krångliga fönster vid balkong och trappa. De var snälla nog att ta insidan på ett fönster vi aldrig når att göra rent! Guldstjärna för det och guldstjärna för toppenbemötande och väl utfört arbete.

5 av 5 stjärnor

Nöjd. Snabbt och effektivt rena fönster. Mycket nöjd

5 av 5 stjärnor

Nöjda Räcker inte det så skriver jag nöjda igen Tack

5 av 5 stjärnor

Effektiva och noggranna. Bra. Fönsterputs på nedervåning.

5 av 5 stjärnor

Snabb, bra , trevligt personal, bra kommunikation,

5 av 5 stjärnor