Fönsterputs i Simrishamn

Trött på randiga fönster? Beställ fönsterputsning i Simrishamn! Välj vårt abonnemang för löpande utvändig fönsterputs ett par gånger om året eller boka enstaka tillfällen. 

Våra fönsterputsare i Simrishamn hjälper dig året runt. Klicka nedan för att beställa fönsterputsning i Simrishamn och se exakt vilka tider våra fönsterputsare är i just ditt område.

Simrishamn är en kommun som ligger i Skåne. Kommunen är känt för sin natur, kulturhistoriska sevärdheter och utomhusaktiviteter. Här kan turister njuta av en fantastiska vandringsleder eller Österlens museum för att lära sig mer om historien. Simrishamn är också känt för sina många restauranger som serverar färsk fisk och skaldjur.

Beställ fönsterputsning i Simrishamn

Jättenöjd, alltid rena fönster o snabbt svar när man vill komma i kontakt.

5 av 5 stjärnor

Har haft Eriks fönsterputs på besök vid två tillfällen. Första gången var jag på jobbet och kom hem till skinande rena fönster. Andra gången kom de in för att ta krångliga fönster vid balkong och trappa. De var snälla nog att ta insidan på ett fönster vi aldrig når att göra rent! Guldstjärna för det och guldstjärna för toppenbemötande och väl utfört arbete.

5 av 5 stjärnor

Nöjd. Snabbt och effektivt rena fönster. Mycket nöjd

5 av 5 stjärnor

Nöjda Räcker inte det så skriver jag nöjda igen Tack

5 av 5 stjärnor

Effektiva och noggranna. Bra. Fönsterputs på nedervåning.

5 av 5 stjärnor

Snabb, bra , trevligt personal, bra kommunikation,

5 av 5 stjärnor

Hej Erik Jag tycker de gör fönster putsen jättebra Så jag har beställt till mitt andra hus i Markaryd Också Tack snälla ni HälsningKent

5 av 5 stjärnor

Mycket trevliga fönsterputsare!

5 av 5 stjärnor

Alla trevliga och servisinriktade. Ett sms före ankomst hade varit ok. Utvändig putsning , två våningar.

4 av 5 stjärnor

Man lyssnar på mina behov och har mött upp de förväntningar jag har och till en prisvärd kostnad. Upplever att man nu har ett mer kontinuerligt och regelbundet schema. Ser gärna att man exempelvis gör fönsterputsningen i samband med storhelger (1-2 veckor före)

5 av 5 stjärnor