Fönsterputs i Staffanstorp

Trött på randiga fönster? Beställ fönsterputsning i Staffanstorp! Välj vårt abonnemang för löpande utvändig fönsterputs ett par gånger om året eller boka enstaka tillfällen. 

Våra fönsterputsare i Staffanstorp hjälper dig året runt. Klicka nedan för att beställa fönsterputsning i Staffanstorp och se exakt vilka tider våra fönsterputsare är i just ditt område.

Staffanstorp är kommun som ligger i Skåne nordost om Malmö. Staffanstorp är känd för att vara en lugn och populär stad att bo i men är samtidigt känd för sina intressesanta miljöer med gamla byggnader och charmiga gator. Hembygdsmuseet i Staffanstorp är ett besöksmål som turister gärna besöker för att se flera gamla föremål från trakten.

Beställ fönsterputsning i Staffanstorp

Bra putsat!! Mycket ren och fint!

5 av 5 stjärnor

Kom under planerad v cka. Snabba som bara den!

5 av 5 stjärnor

Trevlig och kunnig personal som arbetade effektivt

5 av 5 stjärnor

Putsning fönster utsidan. Hade ingen kontakt med personalen men nöjd med resultatet av fönsterputsen.

4 av 5 stjärnor

Blev lite missnöjd med fönsterputsningen då flera fönster inte var rena. Hörde av mig så man fick backa jobbet. Därefter är jag nöjd.

4 av 5 stjärnor

Trevliga killar som jobbar bra

5 av 5 stjärnor

det gick så fort att vi inte han prata..Första gången kom det väldigt trevliga killar.vi är väldigt nöjda , ock tänker beställa tvatt av uterum nästa gång. maj-Britt

5 av 5 stjärnor

Alldeles utmärkt Förväntningarna var ett bra utfört arbete viket dom uppfyllde snabbt o effektivt Jag köpte fönsterputsning

5 av 5 stjärnor

Första gången fick vi sms innan fönsterputsarna kom, det uppskattade vi verkligen. Nyligen kom de för andra gången men då fick vi inget sms innan, tror att vi själva missat att önska det. Själva fönsterputsningen (nedanvåning utsida) är vi mycket nöjda med! Skinande rent och knappt något spill. Toppenbra! Rekommenderas!

5 av 5 stjärnor

Har blivit bra bemött. Inte helt nöjd med fönsterputsningen. Fönsterbläcken var inte avtorkade.

4 av 5 stjärnor