Fönsterputs i Stenungsund

Trött på randiga fönster? Beställ fönsterputsning i Stenungsund! Välj vårt abonnemang för löpande utvändig fönsterputs ett par gånger om året eller boka enstaka tillfällen. 

Våra fönsterputsare i Stenungsund hjälper dig året runt. Klicka nedan för att beställa fönsterputsning i Stenungsund och se exakt vilka tider våra fönsterputsare är i just ditt område.

Stenungsund ligger i Västra Götalands län och är en fantastisk plats för de som uppskattar natur och friluftsliv. Det finns skärgårdar och och mycket grönområden med sjöar och skogar. Det finns även goda shoppingmöjligheter runt om i kommunen med ett utbud av allt från designbutiker till klädbutiker och mysiga restauranger.

Beställ fönsterputsning i Stenungsund

Mycket bra och professionell hjälp med bokning av tjänsten! Otrolig bra genomförd arbete med själva putsning av fönster - stort tack för Joel och Kim!

5 av 5 stjärnor

Fönsterputsningen är bra. De gånger vi haft klagomål har vi blivit vänligt bemötta och felet blivit åtgärdat. Tiden mellan putstillfällena kan dock variera en hel del. Ibland blir det väldigt tätt mellan putstillfällena.

4 av 5 stjärnor

Det kommer 2 killar,går runt och putsar mina fönster på utsidan.Hur smidigt som helst.Det verkar vara bra ordning på företaget.

4 av 5 stjärnor

Bra genomfört arbete och ett trevligt bemötande.

4 av 5 stjärnor

Så länge min man levde har vi sedan många år haft hela putsprogrammet, men då min man avled 2021 har jag endast fyra gånger per år Egentligen alldeles för dyrt, men nödvändigt eftersom jag inte kan putsa själv. Om priserna höjs ytterligare kommer jag att säga upp kontraktet.

4 av 5 stjärnor

Var inte hemma bemötandet. Resultatet blev bra .

5 av 5 stjärnor

Trevligt och professionellt bemötande. Mycket kundanpassad service.

5 av 5 stjärnor

Smidigt, enkelt och bra resultat.

5 av 5 stjärnor

Levererar - bra putsning. Nöjd.

4 av 5 stjärnor

Fullt nöjd med utförda arbeten. Möjligen kan schemat över när de planerar att komma förtydligas.

4 av 5 stjärnor