Fönsterputs i Stenungsund

Trött på randiga fönster? Beställ fönsterputsning i Stenungsund! Välj vårt abonnemang för löpande utvändig fönsterputs ett par gånger om året eller boka enstaka tillfällen. 

Våra fönsterputsare i Stenungsund hjälper dig året runt. Klicka nedan för att beställa fönsterputsning i Stenungsund och se exakt vilka tider våra fönsterputsare är i just ditt område.

Stenungsund ligger i Västra Götalands län och är en fantastisk plats för de som uppskattar natur och friluftsliv. Det finns skärgårdar och och mycket grönområden med sjöar och skogar. Det finns även goda shoppingmöjligheter runt om i kommunen med ett utbud av allt från designbutiker till klädbutiker och mysiga restauranger.

Beställ fönsterputsning i Stenungsund

Trevlig personal som utför sitt jobb jättebra!

4 av 5 stjärnor

8 mar av
Jag är nöjd med hur resultatet ser ut efter putsning.

5 av 5 stjärnor

29 jan av
Finns inget att klaga på, snabbt noggrant av å på med spröjsen

5 av 5 stjärnor

20 jan av
Trevliga killar som jobbade på i rask takt! Minus 9 grader är nog ett gränsfall att putsa - upptäckte vissa missar och streck på en del av fönstren i efterhand.

4 av 5 stjärnor

29 nov av
Mycket bra och professionell hjälp med bokning av tjänsten! Otrolig bra genomförd arbete med själva putsning av fönster - stort tack för Joel och Kim!

5 av 5 stjärnor

10 okt av
Fönsterputsningen är bra. De gånger vi haft klagomål har vi blivit vänligt bemötta och felet blivit åtgärdat. Tiden mellan putstillfällena kan dock variera en hel del. Ibland blir det väldigt tätt mellan putstillfällena.

4 av 5 stjärnor

18 aug av
Det kommer 2 killar,går runt och putsar mina fönster på utsidan.Hur smidigt som helst.Det verkar vara bra ordning på företaget.

4 av 5 stjärnor

4 maj av
Bra genomfört arbete och ett trevligt bemötande.

4 av 5 stjärnor

28 feb av
Så länge min man levde har vi sedan många år haft hela putsprogrammet, men då min man avled 2021 har jag endast fyra gånger per år Egentligen alldeles för dyrt, men nödvändigt eftersom jag inte kan putsa själv. Om priserna höjs ytterligare kommer jag att säga upp kontraktet.

4 av 5 stjärnor

17 jan av
Var inte hemma bemötandet. Resultatet blev bra .

5 av 5 stjärnor

28 nov av