Fönsterputs i Tranemo

Trött på randiga fönster? Beställ fönsterputsning i Tranemo! Välj vårt abonnemang för löpande utvändig fönsterputs ett par gånger om året eller boka enstaka tillfällen. 

Våra fönsterputsare i Tranemo hjälper dig året runt. Klicka nedan för att beställa fönsterputsning i Tranemo och se exakt vilka tider våra fönsterputsare är i just ditt område.

Tranemo är en kommun som ligger i södra delen av Västra Götalands län. Här finns det gott om vacker natur och Tranemo är känt för sina många möjligheter till friluftsliv. Populära utflyktsmål inkluderar bland annat vandringsleden Jälmåleden och Kroksjöns fiskekamp som besöks av många turister varje år.

Beställ fönsterputsning i Tranemo

Snabba och effektiva. Trevligt bemötande

4 av 5 stjärnor

11 jul av
Jag har bett om fönsterputs. De är noga och snabba och jag behöver inte förbereda någonting innan de kommer.

5 av 5 stjärnor

4 apr av
Alltigenom bra snabbt o proffsigt

5 av 5 stjärnor

9 mar av
Det vore bra om ni meddelade innan ni kom nu var jag som tur hemma men har en dörr till innergården som brukar vara låst

4 av 5 stjärnor

23 jan av
Trevlig personal och bra utfört arbete

5 av 5 stjärnor

30 nov av
Det gick jättebra och blev mycket fint.

5 av 5 stjärnor

12 okt av
Fina fönster när de varit på besök ☺️

5 av 5 stjärnor

17 aug av
Mycket trevlig personal på alla fronter Tyvärr lång väntetid i telefon Ibland uppstår oklarheter men det går alltid att lösa

5 av 5 stjärnor

6 maj av
Snabbt och smidigt att få rena fönster.

4 av 5 stjärnor

2 mar av
Ibland blir fönsterputsen bra! Hade inte beställt utan dom kom bara hoppas dom bjuder på detta! Tyvärr regnar det ofta efter fönsterputsning så vi avvaktar med abbononang på det.

4 av 5 stjärnor

20 jan av