Fönsterputs i Trelleborg

Trött på randiga fönster? Beställ fönsterputsning i Trelleborg! Välj vårt abonnemang för löpande utvändig fönsterputs ett par gånger om året eller boka enstaka tillfällen. 

Våra fönsterputsare i Trelleborg hjälper dig året runt. Klicka nedan för att beställa fönsterputsning i Trelleborg och se exakt vilka tider våra fönsterputsare är i just ditt område.

Trelleborg ligger i Skåne och är sveriges sydligaste stad. Trelleborg erbjuder allt från shopping till intressanta museum. Ett populärt utflyktsmål är Smykehuk som besöks av många turister årligen oavsett årstid. Här kan man uppleva allt från konstutställningar, till fiskrökeri som är omringat av vacker natur.

Beställ fönsterputsning i Trelleborg

Har blivit bemötta på ett mycket trevligt sätt av alla som varit hos oss , allt ifrån kundtjänst till härliga ” fönsterputsare ” tur att de finns när krafterna tryter hos oss pensionärer 😊 Vi har stående fönster putsning av utsidan fönster och lägger ibland till en invändig putsning.

4 av 5 stjärnor

9 maj av
Fönsterputsningen var bra. Vi såg honom när han putsat hälften av fönstren. Han försvann sedan innan vi hann tala med honom. Det skulle vara ett plus om vi fick ett sms eller liknande dagen innan putsningen.

4 av 5 stjärnor

1 mar av
Det blev bra och det gick snabbt

4 av 5 stjärnor

13 jan av
Otroligt bra resultat. Är mycket nöjd

5 av 5 stjärnor

23 nov av
Fönsterna på bottenvåningen bra gjorda hade dock beställt att även få fönsterna på andra våningen putsade detta blev dock inte gjort.

4 av 5 stjärnor

30 sep av
Det är fullt godkänt snabba och skickliga yrkesmän ! Sen lockar det alltid fram regn när ni varit här!!!

4 av 5 stjärnor

25 aug av
2 jätteglada fönsterputsare + att alla fönstren blev såå klara o fina (men en stund efter de varit här kom både en liten hagelskur + pyttelite snö + regn, men fönstren var fortfarande klara). Jag är nöjd.

5 av 5 stjärnor

28 apr av
Snabba och trevliga killar. Putsade fönsterna på utsidan.

4 av 5 stjärnor

24 feb av
Väldigt tysta tidigt på morgonen 😄

4 av 5 stjärnor

11 jan av
Trevlig personal och bra utförande. Uppfyllde förväntningarna. Första gången jag har beställt puts både ut-insidan och mellan rutorna. Är nöjd.

4 av 5 stjärnor

18 nov av