Fönsterputs i Uppvidinge

Trött på randiga fönster? Beställ fönsterputsning i Uppvidinge! Välj vårt abonnemang för löpande utvändig fönsterputs ett par gånger om året eller boka enstaka tillfällen. 

Våra fönsterputsare i Uppvidinge hjälper dig året runt. Klicka nedan för att beställa fönsterputsning i Uppvidinge och se exakt vilka tider våra fönsterputsare är i just ditt område.

Uppvidinge kommun ligger i Kronobergs län och är känt för sin kulturhistoria och för dess rika naturupplevelser. Här finns det möjlighet att utforska naturen på hästryggen eller genom att cykla dressin. Kommunen har många badplatser, vandringsleder och har ett rikt fågelliv för de som vill ägna sig åt fågelskådning.

Beställ fönsterputsning i Uppvidinge

Mycket bra men blev lovad ett sms dagen innan men så skedde inte. Bra att få så man kan ta undan det som är i vägen.

4 av 5 stjärnor

25 maj av
Bra bemötande. Rena fönster regelbundet.

5 av 5 stjärnor

21 mar av
Smidigt att få fönster putsade var 6e vecka. Alltid funkat bra. Tycker dock priset stigit en hel del senaste åren.

5 av 5 stjärnor

2 feb av
Ordning och reda. Meddelar om dom är sena

5 av 5 stjärnor

8 dec av
Har blivit bra bemött vid kontakt med Eriks. Jag förväntade att få rena fönster och det har jag fått. Har köpt abonnemang på fönsterputs o trevliga personer som kommer och utför arbetet.

5 av 5 stjärnor

26 okt av
Trivs bra med er, m tror inte att jag vill ha putsat så ofta som jag får nu. Tycker oxå att det blir lite dyrt utifrån den firman jag hade tidigare. Putsning av utsidan av fönster.

4 av 5 stjärnor

26 sep av
Vi har aldrig mött någon från företaget. Bokat via nätet. Putsningen har varit bra. De kommer men oftast sent under putsperioden eller efter. Blivit dyra, mot andra funderar på byte.

4 av 5 stjärnor

21 aug av
Allt fungerar perfekt. Jag behöver inte göra något utan tjänsten sköter sig själv - de dyker bara upp när det är dags. Dessutom böir det proffsigt rent.

5 av 5 stjärnor

15 jul av
Eftersom det bara har varit via mail så har det fungerat bra, har aldrig pratat med någon eller sett de, så med tanke på det så har det fungerat tillfredsställande.

5 av 5 stjärnor

11 jun av
Trevliga människor som kommer och putsar. Har flexibilitet i putsschemat. Allt funkar bra och vi är nöjda.

4 av 5 stjärnor

2 mar av