Fönsterputs i Ystad

Trött på randiga fönster? Beställ fönsterputsning i Ystad! Välj vårt abonnemang för löpande utvändig fönsterputs ett par gånger om året eller boka enstaka tillfällen. 

Våra fönsterputsare i Ystad hjälper dig året runt. Klicka nedan för att beställa fönsterputsning i Ystad och se exakt vilka tider våra fönsterputsare är i just ditt område.

Ystad är en trevlig stad som är belägen i Skåne. Här finns flera aktiviter som uppskattas av hela familjen. Ystad Djurpark, Ystad Saltsjöbad och Ystads Sandskog är några platser som besök av flera turister varje år. Vid ett besök i Ystad kan du njuta av färsk fisk och skaldjur från Östersjön eller ta en fika på ett mysigt kafé.

Beställ fönsterputsning i Ystad

Fönsterna blir rena och snabbt går det.

5 av 5 stjärnor

Trevliga och duktiga fönsterputsare❤️

5 av 5 stjärnor

Första gången tycker jag att man kan få ett meddelande dagen innan. Annars fullt nöjd.

4 av 5 stjärnor

Punktliga och återkommer alltid m man har frågor.

4 av 5 stjärnor

Trevlig personal fick fönstren glasklara.

5 av 5 stjärnor

Jättefint resultat och bra pris!

5 av 5 stjärnor

Åtgärdade en reklamation direkt!

5 av 5 stjärnor

Är aldrig hemma när de kommer. Tycker det är märkligt att de ibland kommer varannan mån och ibland varje. önskar själv varannan.

4 av 5 stjärnor

Alltid trevliga killar som brukar putsa hos mig. Senast i går var de hos mig och lämnade klara rena fönster efter sig. Tack!

5 av 5 stjärnor

Bra utfört arbete med fönsterputs. Det motsvarar förväntningarna och enkelt att det finns ett schema när de kommer så man slipper boka hela tiden. Enda problemet vi haft är att vi vill utvidga arbetet även till andra våningen men hittar inte på app eller Web var man gör det.

4 av 5 stjärnor