Välkommen till
Eriks fönsterputs

Hej igen,

Vad roligt att du klickade dig vidare hit – nu är du inne på vår hemsida. Här hittar du all information om oss och vilka vi är.
Vi vill på ett Professionellt, Enkelt och Personligt sätt ge dig fortsatt hjälp framåt, precis på samma sätt som du tidigare har fått av Rena Fönster Sverige AB.

Vad behöver jag göra?
Initialt behöver du inte göra någonting, allt fortsätter som det har gjort innan. Inbetalningar sker till samma bankgiro som tidigare 5908-5696 eller via Swish 1233524063. I en nära framtid kommer det finnas fler betalningsmöjligheter såsom e-faktura och andra alternativ.

Var vänder jag mig vid frågor?
All kontakt sker precis som vanligt via telefon 010-1520900
eller via mail info@rfpost.se tills annat kommuniceras.

När sker övergången?
Företagen fusionerades den 4 juni 2024 så viss kommunikation från exempelvis Skatteverket kan redan nu nämna att RUT-avdraget har ansökts via Eriks Fönsterputs i Sverige AB.

Vet ni mina tidigare tillval och ändringar?
All info som vi har haft tidigare om era önskemål om omfattning på arbeten kommer att överföras löpande för att helt införlivas i Eriks fönsterputs snarast.

Vår strävan är att ni som kunder kommer få samma fina behandling som ni har fått genom Rena Fönster Sverige AB.
Ola Gustafsson som är grundare av Rena Fönster är fortsatt medarbetare inom Eriks fönsterputs och kan hjälpa till om frågetecken skulle uppstå.

Påverkar detta mitt pris?
Nej, du behåller samma pris hela 2024.


Vi ser framemot ett gott samarbete!

Fler frågor?