JOBBA HOS OSS

Vill du vara med och skapa fler arbetstillfällen?

Känner du vår nästa fönsterputs talang som vi kan utbilda, eller är du själv intresserad?

Rekommendation som leder till fast anställning ger dig gratis fönsterputsning i upp till 12 månader eller till ett värde av max 5000 SEK. Vi växer väldigt snabbt i Göteborgsområdet och anställer nya fönsterputsare med start redan  i september! På Eriks fönsterputs  har vi  som ambition att vara branschens bästa arbetsgivare och för oss innebär detta:

✔️ Attraktiva och schyssta arbetsvillkor
Som fönsterputsare hos oss får man en spännande tjänst i ett framtidsföretag med stark tillväxt! Man  erbjuds friskvårdsbidrag, fast lön samt möjlighet till provision enligt gällande avtal. Alla våra fönsterputsare är heltidsanställda.

✔️ En trygg och säker arbetsplats
Hos oss jobbar man alltid i ett team om 2 personer. Som nyanställd får man en gedigen introduktion och grundlig utbildning där man lär sig att putsa fönster enligt våra riktlinjer. Inkluderat är även ett omfattande säkerhetsarbete och hur vi interagerar med våra kunder och medarbetare på bästa sätt. Alla våra medarbetare genomgår dessutom utbildning i Hjärt- och Lungräddning

✔️ Den tuffaste teknologin och utrustning
Att jobba med den absolut tuffaste teknologin och utrustningen inom vår bransch tycker vi är viktigt. Det ska vara häftigt och enkelt att jobba i våra system och med de verktyg man behöver för att utföra sitt arbete. Vi har till och med 3D-printade redskap för att göra arbetsdagen för våra fönsterputsare både roligare och lättare!

✔️ Ha roligt ihop
Vi söker glada individer med driv som tycker om att ha roligt ihop! Vi arbetar i team, tar ansvar och visar engagemang och glädje i det vi gör.  Som fönsterputsare är man serviceminded och har alltid kunden i fokus. Man triggas av att arbeta mot uppsatta mål och att överträffa dem. Man behärskar svenska i tal och skrift och har B-körkort.

✔️ Goda utvecklingsmöjligheter
Vi är en stabil och trygg arbetsgivare som tycker det är viktigt att det finns goda utvecklingsmöjligheter för våra anställda både på kort och lång sikt. Därför tittar vi alltid först internt när vi ska tillsätta nya roller på företaget. Här nedan får vi följa tre av våra kollegors resa hos oss.

Dennis Pegenius började även han som fönsterputsare år 2019. Idag jobbar Dennis som säljare. Förutom att vara en viktig länk för våra kunder så coachar han, tillsammans med Teamledarna, fönsterputsarna ute på fältet.

andreas jurgenson eriks fönsterputs

Andreas Jürgensson har varit hos oss sedan år 2016. Tillsammans med sitt team arbetar han regelbundet i sina området och ser till så att våra kunder har rena och fina fönster året om.

Theresé P. Johansson började som fönsterputsare år 2015. Theresé var då med och startade vår depå i Varberg! Efter ett par år som fönsterputsare behövdes förstärkning på kundservice och idag är hon Produktionskoordinator, häftig resa!

Vi har varit verksamma sedan 1997 och finns i ca 70 kommuner i södra och västra Sverige. Vi är marknadsledande på fönsterputsning åt privatpersoner och vår vision är att alla har rätt till rena fönster.