Frågebank

Beställning

4 resultat

 • Övervåningen är inte putsad trots att det var beställt, varför?

  Det kan ha varit för hård vind, eller halt på grund av nederbörd. Det kan också ha varit en miss från fönsterputsarna eller kontoret. Vi beklagar isåfall detta. Kontakta gärna vår kundservice så att vi får det åtgärdat.

 • Inne i uterummet finns fönster på huset som inte är putsade, varför?

  I grundabonnemanget putsar vi utvändigt. Om ni önskar få de fönster som sitter på huset inne i ett uterum putsade måste ni be oss om det.

  Det är inte alla kunder som vill att vi ska gå in i uterummet, det kan vara larmat, de vill inte att vi smutsar ner, de vill inte att vi flyttar möbler etc.

  Därför har vi som regel att inte gå in i uterum utan att vi blivit ombedda om det. Kontakta kundservice om du vill få dessa fönster putsade.

 • Behöver jag vara hemma när ni kommer?

  Vid en utvändig fönsterputsning behöver du inte vara hemma när vi kommer – så smidigt! Om du däremot önskar boka ”alla sidors-puts”, där vi putsar utvändigt, invändigt och emellan, behöver du vara hemma och öppna upp för oss.

 • Vad gör jag om jag vill ha fönsterputsning även invändigt?

  Vid önskemål om invändig fönsterputsning byter vi ut er vanliga abonnemangsputsning mot vad vi kallar en ”alla sidors- puts”, där vi putsar utvändigt, invändigt och även eventuellt emellan om man har delningsbara fönster och om du önskar det.

  Alla sidors-putsning utförs i mån av tid, och följer ert ordinarie putsschema som är satt till ert postnummer.

  Vi ser helst att ni är hemma under tiden fönsterputsningen sker, och har möjlighet att berätta för putsarna vilket arbete ni vill ha utfört. Vid dessa tillfällen tar vi betalt per timme och fönsterputsare, för priser råder aktuell prislista.

  Att tänka på: Då detta ej är vår huvudsyssla, har vi för tillfället endast ett fåtal bilar som åker på dessa putsningar, vilket gör att tiderna snabbt blir uppbokade.
  Därför är det viktigt att vara ute i god tid med att boka din Alla sidors-putsning, speciellt vid högtider.

  Kontakta vår kundservice för att boka en dag och tid för detta.