Fönsterputs i Ängelholm

Trött på randiga fönster? Beställ fönsterputsning i Ängelholm! Välj vårt abonnemang för löpande utvändig fönsterputs ett par gånger om året eller boka enstaka tillfällen. 

Våra fönsterputsare i Ängelholm hjälper dig året runt. Klicka nedan för att beställa fönsterputsning i Ängelholm och se exakt vilka tider våra fönsterputsare är i just ditt område.

Ängelholm är en charmig stad beläget i skåne län. Staden erbjuder besökare en perfekt blandning av avkoppling, kultur och spännande aktiviteter.

Beställ fönsterputsning i Ängelholm

Snabbt och proffsigt utfört arbete

5 av 5 stjärnor

10 maj av
Putsningen var väldigt smidig. Fönstren blev rena och fina. Hade önskar veta innan när mina fönster skulle bli putsade.

4 av 5 stjärnor

2 mar av
Bra resultat, flinka och trevliga killar . Har man inte varit nöjd så meddela man kundtjänst och det blir åtgärd, bra kontakt med kundtjänst också. Kan varmt rekommenderar .

4 av 5 stjärnor

25 jan av
Duktiga killar de jag har haft! Blev bara lite konfunderad att jag inte fått något sms om att ni skulle komma nu i förra veckan.Killarna kollade och sa att det inte stod något mobilnummer. Jag vet att ni har det så vad hade hänt! De kryssade för det! Är det något skulle jag vilja ändra är det att jag skulle vilja ha putsning var åttonde vecka istället! Hälsning Agneta!

5 av 5 stjärnor

14 jan av
Fungera bra, man störs inte av dom även om någon jobbar hemifrån. Missade en ruta första gången och jag tror de missade en liten ruta andra gången. Kom några dagar för tidigt enligt deras schema men helt ok.

4 av 5 stjärnor

24 nov av
Trevliga och duktiga killar bra service och är rent och fint Inne och utomhus

5 av 5 stjärnor

2 okt av
Mycket trevliga och de är noggranna med putsningen. Vi är väldigt nöjda!

5 av 5 stjärnor

24 aug av
Jag var hemma när fönsterputsarna var här men dom sa inte hej då när de gick utan jag fick ett SMS efter att de gått. När jag gick ut såg jag att de hade missat att putsa sju fönster. Det var fönster över dörren det var inget tak så det skulle putsas det var fyra källarfönster och det var fönster på dörrarna. Det tog väldigt lång tid innan någon svarade hos Eriks när jag ringde kundtjänst skickade mejl till säljaren samt prova det på kätten. Jag hade heller inget nummer till fönsterputsarna sova här. Jag misstänker att kontoret kanske hade något möte? När jag väl fick återkoppling var allt jättetrevligt och bra och ändå fönsterputsarna kom tillbaka på kvällen och putsade även fönsterna som de hade glömt tidigare på dagen.

4 av 5 stjärnor

29 apr av
Blev mkt väl bemött vid initial kontakt med önskan om abonnemang. Förväntningarna var välputsade och fina rutor vilket vi fick. Blec också uppringd av putsaren när han var osäker på vilken lägenhet det var so skulle putsas. Mycket trevlig och tillmötesgående medarbetare. En mkt positiv upplevelse rakt iigenom. Vi ser fram emot fortsatt samarbete.

5 av 5 stjärnor

24 feb av
Jag,har inget att klaga på, det funkar bra.

5 av 5 stjärnor

13 jan av