Fönsterputs i Ängelholm

Trött på randiga fönster? Beställ fönsterputsning i Ängelholm! Välj vårt abonnemang för löpande utvändig fönsterputs ett par gånger om året eller boka enstaka tillfällen. 

Våra fönsterputsare i Ängelholm hjälper dig året runt. Klicka nedan för att beställa fönsterputsning i Ängelholm och se exakt vilka tider våra fönsterputsare är i just ditt område.

Ängelholm är en charmig stad beläget i skåne län. Staden erbjuder besökare en perfekt blandning av avkoppling, kultur och spännande aktiviteter.

Beställ fönsterputsning i Ängelholm

Mycket trevliga och de är noggranna med putsningen. Vi är väldigt nöjda!

5 av 5 stjärnor

Jag var hemma när fönsterputsarna var här men dom sa inte hej då när de gick utan jag fick ett SMS efter att de gått. När jag gick ut såg jag att de hade missat att putsa sju fönster. Det var fönster över dörren det var inget tak så det skulle putsas det var fyra källarfönster och det var fönster på dörrarna. Det tog väldigt lång tid innan någon svarade hos Eriks när jag ringde kundtjänst skickade mejl till säljaren samt prova det på kätten. Jag hade heller inget nummer till fönsterputsarna sova här. Jag misstänker att kontoret kanske hade något möte? När jag väl fick återkoppling var allt jättetrevligt och bra och ändå fönsterputsarna kom tillbaka på kvällen och putsade även fönsterna som de hade glömt tidigare på dagen.

4 av 5 stjärnor

Blev mkt väl bemött vid initial kontakt med önskan om abonnemang. Förväntningarna var välputsade och fina rutor vilket vi fick. Blec också uppringd av putsaren när han var osäker på vilken lägenhet det var so skulle putsas. Mycket trevlig och tillmötesgående medarbetare. En mkt positiv upplevelse rakt iigenom. Vi ser fram emot fortsatt samarbete.

5 av 5 stjärnor

Jag,har inget att klaga på, det funkar bra.

5 av 5 stjärnor

Snabbt och prisvärt varit kund i flera år

5 av 5 stjärnor

Snabbt utfört och effektivt. Och bra resultat.

5 av 5 stjärnor

Denna gång blev alla fönster putsade. Skulle kunna ge 5/5 för putsning men de är lite dyrare än andra företag så det får bli 4/5

4 av 5 stjärnor

Toppen! Superfint, snabbt, trevliga, bra priser. Rekommenderas varmt 👍😃

5 av 5 stjärnor

Fantastiskt duktig och trevlig personal!

5 av 5 stjärnor

Ger ett seriöst intryck rakt igenom allt från utrustning till trevliga o duktiga killar. Riktigt nöjd med resultatet.

5 av 5 stjärnor