Fönsterputs i Bollebygd

Trött på randiga fönster? Beställ fönsterputsning i Bollebygd! Välj vårt abonnemang för löpande utvändig fönsterputs ett par gånger om året eller boka enstaka tillfällen. 

Våra fönsterputsare i Bollebygd hjälper dig året runt. Klicka nedan för att beställa fönsterputsning i Bollebygd och se exakt vilka tider våra fönsterputsare är i just ditt område.

Bollebygd är en kommun som ligger i Västa Götalands län, mellan Göteborg och Borås. Kommunen har nära till naturen vilket lockar många turister. Många uppskattar också att besöka Bollebygds centrum där det finns bra matutbud, butiker med allt från skor till inredning och flera mysiga caféer. 

Beställ fönsterputsning i Bollebygd

Jättebra på att putsa fönstren. Skulle önska att dom meddelade innan vilken dag dom kommer så att man kan plocka undan trädgårdsmöblerna och annat.

4 av 5 stjärnor

Har haft puts 2ggr hittills första gången med uterumsfönster och nu sista gången bara fönster. Mycket trevliga putsare och fönstren rena och fina. Har bokat abonnemang och kan rekommendera Eriks fönsterputs.

4 av 5 stjärnor

Ett enkelt och smidigt sätt att få fönsterna putsade. Inget krångel eller konstigheter utan det bara funkar. Omfattning och tillfällen går enkelt att ordna via nätet; app eller web. Visst finns det några små kosmetiska förbättringar att göra i layouten men inget som känns begränsande. Putsningen går snabbt ( och ser så enkelt ut) med ett strålande rent och skinande resultat😀 Tydlig faktura som är begriplig och med en smidig RUT hantering.

4 av 5 stjärnor

Bra ambitiös å trevlig personsl! 😃

5 av 5 stjärnor

Bra bemötande. Putsning för ofta, kan vara längre intervall mellan putsningarna. Vill gärna ha avisering om putsning lite tidigare. Mycket nöjd med resultatet.

5 av 5 stjärnor

Duktiga fönsterputsare, samarbetsviliga och trevlig bemötande när man kontaktar dem.

5 av 5 stjärnor

Som vanligt kanon bra. Rent ock snyggt efter killarna.

5 av 5 stjärnor

God service, bra utförande av putsningen,

4 av 5 stjärnor

Vi är nöjda med allt,snabbt,bra utfört

4 av 5 stjärnor

Trevliga gubbar som gjort ett bra jobb och ringde på och undrande om övervåningen. Jag sa att vi inte beställt putsning där. MvhJB

5 av 5 stjärnor