Fönsterputs i Bollebygd

Trött på randiga fönster? Beställ fönsterputsning i Bollebygd! Välj vårt abonnemang för löpande utvändig fönsterputs ett par gånger om året eller boka enstaka tillfällen. 

Våra fönsterputsare i Bollebygd hjälper dig året runt. Klicka nedan för att beställa fönsterputsning i Bollebygd och se exakt vilka tider våra fönsterputsare är i just ditt område.

Bollebygd är en kommun som ligger i Västa Götalands län, mellan Göteborg och Borås. Kommunen har nära till naturen vilket lockar många turister. Många uppskattar också att besöka Bollebygds centrum där det finns bra matutbud, butiker med allt från skor till inredning och flera mysiga caféer. 

Beställ fönsterputsning i Bollebygd

Mycket nöjd med såväl resultat som aviseringar

5 av 5 stjärnor

11 jul av
Fungerar fint även om jag inte är på plats!

4 av 5 stjärnor

20 maj av
Fint putsade fönster och inget rinn. De avtagbara spröjsen i aluminium var dock inte avtorkade. Inifrån ser man att de smutsiga. Helhetsintrycket blir därför inte optimalt.

4 av 5 stjärnor

9 mar av
Så trevliga och noggranna. Trots att jag glömde att flytta bort mina trädgårdsmöbler vid fönster så fixande dom det ialla fall. Jag har abonnemang fönsterputs ute.

5 av 5 stjärnor

23 jan av
Hej! Jag har bara haft fönsterputshjälp 3 ggr. har varit väldigt nöjd med resultatet. Har dock inte träffat personerna som utfört tvätten eftersom jag varit på jobbet. hälsningar Carina

5 av 5 stjärnor

30 nov av
Jättebra på att putsa fönstren. Skulle önska att dom meddelade innan vilken dag dom kommer så att man kan plocka undan trädgårdsmöblerna och annat.

4 av 5 stjärnor

11 okt av
Har haft puts 2ggr hittills första gången med uterumsfönster och nu sista gången bara fönster. Mycket trevliga putsare och fönstren rena och fina. Har bokat abonnemang och kan rekommendera Eriks fönsterputs.

4 av 5 stjärnor

18 aug av
Ett enkelt och smidigt sätt att få fönsterna putsade. Inget krångel eller konstigheter utan det bara funkar. Omfattning och tillfällen går enkelt att ordna via nätet; app eller web. Visst finns det några små kosmetiska förbättringar att göra i layouten men inget som känns begränsande. Putsningen går snabbt ( och ser så enkelt ut) med ett strålande rent och skinande resultat😀 Tydlig faktura som är begriplig och med en smidig RUT hantering.

4 av 5 stjärnor

6 maj av
Bra ambitiös å trevlig personsl! 😃

5 av 5 stjärnor

2 mar av
Bra bemötande. Putsning för ofta, kan vara längre intervall mellan putsningarna. Vill gärna ha avisering om putsning lite tidigare. Mycket nöjd med resultatet.

5 av 5 stjärnor

19 jan av