Fönsterputs i Härryda

Trött på randiga fönster? Beställ fönsterputsning i Härryda! Välj vårt abonnemang för löpande utvändig fönsterputs ett par gånger om året eller boka enstaka tillfällen. 

Våra fönsterputsare i Härryda hjälper dig året runt. Klicka nedan för att beställa fönsterputsning i Härryda och se exakt vilka tider våra fönsterputsare är i just ditt område.

Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås. Det är populärt att bo här då det är nära till järnväg, hamn och flygplats. Det finns många trevliga utomhusaktiviteter såsom leder för mountainbike och vandringsleder i fina skogsområden vilket är ett populärt besöksmål för de som uppskattar lugna och avkopplande promenader.

Beställ fönsterputsning i Härryda

Snabbt enkelt och smidigt. Kan skarpt rekommendera Eriks Fönsterputs.

5 av 5 stjärnor

Enkelt och snabbt. Behöver inte göra nått alls själv. Enda som kanske kunnat göras från deras sida vore väl ett sms att ”inom 15 minuter är vi på plats” typ. Men annars helt klart bra jobbat av dem

4 av 5 stjärnor

Fungerar bra, fönstren är rena.

4 av 5 stjärnor

Bra snabbt och bra putsat av dom.

5 av 5 stjärnor

Jättebra, trevliga och pålitliga

5 av 5 stjärnor

Jag köpte fönsterputs. Jag är nöjd. Bra jobbat. Vhg

4 av 5 stjärnor

En del av rutorna är randiga efter putsning. Fläckar var kvar. Några rutor är slarvigt putsade. Men några rutor är riktigt fina.

5 av 5 stjärnor

Tack allt till belåtenhet! Kanon bra !

5 av 5 stjärnor

Snabbt och bra - helt enkelt en glasklar lösning för vår del!

5 av 5 stjärnor

Trevligt bemötande.. snabba effektiva och väldigt välputsade rena fina fönster! Jag rekomenderar er till alla jag träffar! Jac är en mycket tacksam kund!

5 av 5 stjärnor